Dvoumila sam se, ali ipak zbog tebe, Nato! :* :)))
Prvi plus je moj, ali ne mogu ti ostaviti komentar, ne radi mi to na poslu, pih. :)))
Nema veze, drago mi je da ti se svidela. :)) Ja mislim da je to to... kad se samo ljute i bune nešto! hahaha
Cvetci zanovetci :)))
A duševne ribe bi bile one koje se ne ljute zbog pipkanja... Čudni su, majke mi! :)))
Mnogo se to iskomplikovalo...previše nedostižnih standarda sa obe strane. U moje vreme to nije bilo :))))
Mnogo blenu u kompjuter, a tamo vide svašta, to je! :)) Pričali su ljudi da će takvo vreme doći...
:maše: :Đ
Pobeda *konačno
Zamalo. :)
Бемти каквих каљуга има по овој нашој лиги ..... покосили на ливади траву и то је као терен ...
http://www.youtube.com/watch?v=X91Ok6hzqMk&feature=feedlik
-.- Ja pobeđujem.
Неће да може ....
'Oće, 'oće. :)
Ма јок .......
Odoh da spavam, a kad se vratim, 'oću da sam pobedila. Kapiš? :'ladnokrvni Al Kapone pogled:
Да сам био у његово време , Ал Капоне би ми ишао у продавницу по млеко ......
Flawless victory!
Odlično! Vas nema... pajkite ko male bebe! Ali ja... ja! Pobeđujem. Molim za malo moderatorske asistencije. Samo malo.
Ne može. :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
Dvoumila sam se, ali ipak zbog tebe, Nato! :*
:)))
Prvi plus je moj, ali ne mogu ti ostaviti komentar, ne radi mi to na poslu, pih.
:)))
Nema veze, drago mi je da ti se svidela. :)) Ja mislim da je to to... kad se samo ljute i bune nešto! hahaha
Cvetci zanovetci :)))
A duševne ribe bi bile one koje se ne ljute zbog pipkanja... Čudni su, majke mi! :)))
Mnogo se to iskomplikovalo...previše nedostižnih standarda sa obe strane.
U moje vreme to nije bilo :))))
Mnogo blenu u kompjuter, a tamo vide svašta, to je! :)) Pričali su ljudi da će takvo vreme doći...
:maše: :Đ
Pobeda
*konačno
Zamalo. :)
Бемти каквих каљуга има по овој нашој лиги ..... покосили на ливади траву и то је као терен ...
http://www.youtube.com/watch?v=X91Ok6hzqMk&feature=feedlik
-.- Ja pobeđujem.
Неће да може ....
'Oće, 'oće. :)
Ма јок .......
Odoh da spavam, a kad se vratim, 'oću da sam pobedila. Kapiš? :'ladnokrvni Al Kapone pogled:
Да сам био у његово време , Ал Капоне би ми ишао у продавницу по млеко ......
Flawless victory!
Odlično! Vas nema... pajkite ko male bebe! Ali ja... ja! Pobeđujem. Molim za malo moderatorske asistencije. Samo malo.
Ne može. :)