Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Dvoumila sam se, ali ipak zbog tebe, Nato! :*
:)))
Prvi plus je moj, ali ne mogu ti ostaviti komentar, ne radi mi to na poslu, pih.
:)))
Nema veze, drago mi je da ti se svidela. :)) Ja mislim da je to to... kad se samo ljute i bune nešto! hahaha
Cvetci zanovetci :)))
A duševne ribe bi bile one koje se ne ljute zbog pipkanja... Čudni su, majke mi! :)))
Mnogo se to iskomplikovalo...previše nedostižnih standarda sa obe strane.
U moje vreme to nije bilo :))))
Mnogo blenu u kompjuter, a tamo vide svašta, to je! :)) Pričali su ljudi da će takvo vreme doći...
:maše: :Đ
Pobeda
*konačno
Zamalo. :)
Бемти каквих каљуга има по овој нашој лиги ..... покосили на ливади траву и то је као терен ...
http://www.youtube.com/watch?v=X91Ok6hzqMk&feature=feedlik
-.- Ja pobeđujem.
Неће да може ....
'Oće, 'oće. :)
Ма јок .......
Odoh da spavam, a kad se vratim, 'oću da sam pobedila. Kapiš? :'ladnokrvni Al Kapone pogled:
Да сам био у његово време , Ал Капоне би ми ишао у продавницу по млеко ......
Flawless victory!
Odlično! Vas nema... pajkite ko male bebe! Ali ja... ja! Pobeđujem. Molim za malo moderatorske asistencije. Samo malo.
Ne može. :)