Ko poslednji pobednik (118)

1. Ja sam tu, topim se od vrućine, ti?

2. nije valjda toliko vruće...

e'o ja se probudio iz poslijepodnevnog kunta pa bauljam malo po netu, novine i tako to... samo da se ne uči :)

jbt, kod nas se kiša sprema od dva sata

3. I kod mene je vruće.

4. Jeste toliko :)

Joj, ja se smaram ceo dan, učim kao nešto za četvrtak, ali me mrzi, užas...

5. Zdravo FMT, zdravo Buri.

6. Ćao, Vučice :) Kako je? Ti si se beše plasirala dalje u onom Pekijevom takmičenju ili ne?

7. de si vučice...

ja ću morati još malo paliti, ali do tada dajte neku zanimljivu pjesmu sličnog tipa kao ovu što ću pustiti

http://www.youtube.com/watch?v=XCrRZFljFJw

8. Jesam, plasirala se. Sad sam protiv Hogara. Nadam se da ću i njega razbiti. :)))
    Gde baš taj narodnjak nađe??? :))))

9. naprijed vučice... a šta dobija pobjednik?

ovo je hit iz busa sa 'jade...

KAŽI BABA ĐE UNUKA SPAVA
    DA BARABA KUĆU NE OBARA

10. Puno sreće u daljem takmičenju :))

Da, Buri, gde baš to nađe? :))

11. a šta, vas dvije kao ovo ne volite? pa šta onda slušate? zapravo slušate li ikad neku zajebantsku muziku?

12. Buri, kada sam prvi put ovo čula (bila sam mala) krstila sam se i pitala mamu "A šta je to gara?" :))) Pesma je za transfer blama.
    Hvala FMT.

13. kakav transfer, pjesma je prejaka a kulina je IDOL :)

14. Ne slušam ti ja to, Buri, ali poštujem tvoj ukus :))

15. Idol, u peršun. Da ne kažem šta. Ja sam pristojna žena. Šta ima novo kod tebe sem Vukajlije? :)))

16. Само бахато , само безобразно ........

17. Машинка је у трипу .....

18. Ма иди бре бегај Машинка, ја сам последњи!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.