Ko poslednji pobednik (118)

1. Ха , па ти си и добила неку смислену строфу док је моја катастрофа ,реално ако овај имаи мало инспирације има да ме одува .....ја саставио неку глупост .... и ко каже да не навија , навијам ја за тебе , да имам лакшег противника у полуфиналу!

2. Poslednja. Laku noć.

3. да имам лакшег противника у полуфиналу!

E sad imam dodatni motiv! Pod uslovom da pobediš. Lakši protivnik, dupe moje. Ima da postanem ubica legendi, kao onaj jedan kečer, zaboravih mu ime.

4. Овде још није стављен катанац? До јаја. Ђес бури!

5. Курчина Зезаторе, победа је моја!

6. ma svi ste vi amateri za mene... ja sam profi na ovoj temi i sigurno pobjeđujem

7. Baš je lepo imati snove. :))) Šta se radi?

8. evo, nešto malo raducko, ovaj učio, pa sad moram klopati, a mrsko mi spremati :)

ti?

9. Ja sedim za kompom, čekam odgovor od modova i ništa još. Danas idem na rođendan kod devera i ne znam šta ću da obučem.

10. vječiti ženski problem...

kakav odgovor?

11. Da brisnem i vaskrsnem defku. Malo pluseva ima. Dobila sam dozvolu. Vaskrsla je. :)))

12. E jebiga, popila je minuse. Uh.

13. **
    ------------------------------------------------------------------------------------
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

14. Ja pobedila, a vi kako 'oćete.

15. Nisi, Stormo, nisi još uvek :)

16. Ja nesto eksperimentisala. I dalje mislim da sam bezveze uradila. Nemam neku inspiraciju.
    http://www.grapheine.com/bmovie-tv/publicite-en-f308e3dcb0ad2885d8cf5afa0f0c0951.html

17. Pu! Ali ja imam moć! Tako mi stopala u pesku koje je pronašao Robinzon!
    Inače, pozdrav. :)
    Vučice, za to ne pomaže sprej. :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.