Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Juče na malom fudbalu 7:7, pa rek'o da pobedim ovde.
Big Poppa Pump is your hook-up............
Dajte, bre, narode, moram negde da pobedim. :)
I ja, i ja !!!!
Pa kako kad ti L@ki glavni konkurent. Ako sam dobro razumela, vi se nadmećete još negde... Nije to lako, ali vidim ne daš se! :))
Да .....овом приликом бих позвао све моје фанове са ое теме да гласају за мене у вечерашњем куп дуелу између Запате и мене ............... -.- ........... Шта?Нигде не пише да је то забрањено :))
Ju, ju, ju! Ja neću navijati za svoje protivnike. Ja bih samo da oni izgube. I to u duelu sa mnom. Buahahahhahahhaaahahahahahhaahhahahaahhahahahahahaha!
Da znam o čemu se radi možda bih i razmotrila... :))
http://www.youtube.com/watch?v=FdWYXwjJhAU&feature=relmfu
jacka, navijaš za mene, to je poenta. :)
Znači to je jedno i jediTo pravilo, m, Storm? Pa i nije tako teško... :)
Jašta. Laganini. A i što bi navijala za ovog Lakija. On je brezobrazan. :)
A pa sad... Meni L@ki poseban, kako što... :))
Ja navijam za tebe.
Još će me i diskvalifikovati zbog bezobrazne samopromocije. :)
Ma Storma, ko se još ovajdio od poštenja?! Samo se ti dovijaj! :))
Ћао!!
Шта има? :Д
Evo, navodim ljude na svoju vodenicu, site. :)
Видим, видим...
а која сте ви конференција, мрзи ме сад да отварам тему?
ја сам западна :Д
http://www.pawsru.org/flash/src/flash12697_Me-Gusta.jpg