Ko poslednji pobednik (118)

1. :odmahuje i i dalje navija:

Ma nisam vanka, ja sam retko vanka, ali kad jesam onda bude i kvantitet i kvalitet. Kad me nema par dana na sajtu, onda ti je jasno da sam negde u šteti. :))
    Što si ti ćiku?

2. Kad me nema par dana na sajtu, onda ti je jasno da sam negde u šteti. :))

hahahhaha

jebaj ga, propale mi neke kombinacije za koncert, a i loše je vrijeme, al' ono baš loše, pa mi se ne da ići...

3. Nisi otišao na Hladno Pivo?! Ja bih išao na njihov koncert da snijeg pada i vjetar čupa drveće.

4. ma nisam otiš'o jer su me ispalili jarani, kao nemaju para... dabogda imali nekada, kad god treba za tako nešto oni nemaju, a za piti tri dana u jebenom mrkonjiću uvijek imaju... jebeš vrijeme...

5. Ne znam, žao mi te što si propustio svirku. Ja da sam bio u okrugu od 100km, došao bih, ovako, mučim muku još mjesec i po dana ovde.

6. sjebo sam se totalno... poslo sam sve u pičku materinu, kao svi čuvali lovu za neleta, al evo im kurac... slušo sam ja njih prije dvije godine, al' konto sam opet, baš kao i parni valjak... zato sam se bar za njih na vrijeme obezbijedio... trebu pod ruku, pa polako

7. Pobedaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

8. Stigoh! Sad ću pobedim!

9. A ja da pobedim??? :)

10. Изгледа да морам да почнем бљувотине да пишем како би се разбежали ....

11. Uh, 'lebac ti krvavi... Kako ružno dete.

12. Ljudi, nisam vas pozdravio. Izvinjavam se.

Zdravo svima!

13. Kiko, 'de je ananas? :)

14. Nema ananasa. Danas se jedu trešnje. Može?

15. Ананас делује храпаво , не бих ти то препоручио ..... боље краставац или банана ..... делује глатко ......

16. Može trešnje! Pojela sam danas jednu... Prvu ove godine, a kako je krenulo i poslednju. :(
    Letki, krastavac nije voće, a banane su njah u poređenju s ananasom.

17. Ја сам мислио на практичну употребу у смислу фалусног облика и пенетрације .....А ти би то да једеш?Ааааааааааааа ..........

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.