Smak sveta 21. Maja.

1. Срећан пут, и да се вратиш до 20. децембра две'иљадедванаЈесте, не желиш да пропустиш још један смак света, зар не?

2. Идем се вечерас напити у знак прославе Смака света.

3. Samo da ne počne sad taj silni smak, tek sam nalakirala nokte, šteta je...

4. Е људи, изгледа да је испала :(

5. Ljudi istina je!!!
    Sad sam se tako najeo pasuljčine da ću stvoriti bar 10 rihtera kada budem prdnuo...

6. Smičite, ja i dalje držim čas!

7. E ljudi kako beše ide onajd trve kvlt narodnjak? Nešto u fazonu UDARAAA KOMETAAAA BIĆEEE PROPAST SVETAAAA?

8. Боме, код мене се небо само што није отворило. Грми, морам искључити комп.

9. Zašto ljudi imaju konstantnu potrebu da pale vatru ovako?

Jebote, smorili su više.

10. Не види облачи се и почела је грмљавина...

11. Zanimljivo kako je odjednom pao Family Radio sajt...

12. Razocaravajuce, kolege, razocaravajuce... Pa di su zmajevi? 'de je lava? Krvavo nebo iz koga sevaju munje i gromovi? 'de je Belzebub sa trozupcem? Proslava je ove godine bila zbilja razocaravjuca, drage kolege...

13. Evolutionary biologist and atheist Richard Dawkins dismissed Camping's prediction, writing that "he will inevitably explain, on May 22nd, that there must have been some error in the calculation, the rapture is postponed to ... and please send more money to pay for updated billboards. "California Director of American Atheists Larry Hicock said that "Camping's well-intentioned rapture campaign is indicative of the problems with religion".

Objasnio.

14. reme
    E ljudi kako beše ide onajd trve kvlt narodnjak? Nešto u fazonu UDARAAA KOMETAAAA BIĆEEE PROPAST SVETAAAA?

Брате, ово је Здравко Чолић, ако се не варам, то чак и ја знам. :))

15. sad ćee...za pola sata :DD

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.