Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Kako bi mi legao na ovaj mamurluk...
Ljudi,molim vas...Apokalipsa je grcka rec,koja znaci (odnosno njeno pravo znacenje ) je otkriti,saznati nesto...Biblija kao i Maje su znali da ce doci trenutak kada ce covecanstvo otkriti neke velike tajne,i o tome se radi.Crkva je napravila pricu da cemo svi umreti,zato sto Bog vodi sa sobom odabrane,zapravo to je kao kad ti keva kaze budi dobar ili ce da dodje babaroga...Zato molim vas slobodno odlazite jebacine i sl. posto necemo umreti.Bar ne zbog prorocanstva,sami cemo sebe dokrajciti...
I šta sad?
Оће ли бити тв пренос?
Коју химну да пјевам кад преживим? Нашку или 'мериканску ко на филмовима?
ooo ken ju siii, taralala tan si, oweooobjkl kalk kan kn ak k... čak ni Ameri ne znaju svoju himnu, a šta ja pričam kad ni većina Srba ne zna svoju napamet xD
Dzimi jesi ono meni reko za mater tamo na onoj temi???
u koliko je to sati? imam neko kafenisanje popodne, ne hznam da li mgu da stignem na smak sveta... ako nije problem da se pomeri za predveče?
Ako bude prenos molite bogove da ne bude na Prvoj, kvalitet slike im je očaj
Vrata Atlantide ce biti otkljucana od 19 do 20 casova svi koji veuju u mene Bojana kao tvorca Atlantide ce biti ponudjeno utociste.
Smak sveta je počeo onda kada je pink počeo da fura turbofolk. Od tada je većina pošandrcala.
MORDEKAJZER, TITO I KLJUČ ATLANTIDE!
Ih Bojane. Kada bude stvarno smak sveta, možda će je tada otvoriti. :P
Znao je previše, zato ga više nema...
Atlantida je ustvari ogroman svemirski brod koji smo mi mutirani vanzemaljci dovezli i napravili koloniju na ovoj planeti kojoj se blizi kraj.
Ja ću pobjeći u Njemačku.
http://vukajlija.com/var/products/posters/201011/41815/gde-sam-ono-ostavio-k.jpg?1301801788
ЈЕСТЕ СМАК СВЕТА!!! ВУКАЈЛИЈА БАГУЈЕ К'О ТЕТКИЦА У МЕНЗИ!!!! А не, чекај, ништа ново.
Srećan vam smak sveta! Da ste mi svi živi i zdravi, i da ih doživimo još 100!
Ја идем у Врњачку бању. Рекли су да неће да бомбардују та лековита места.