Smak sveta 21. Maja.

1. Po našem vremenu u 1 posle ponoći!

2. za sada u americi ništa... već bi bilo na netu da im se nešto desilo :D

3. Sos

imam nokiu 3310, a svi znamo da je to neunistiv telefon. sad sam proverio, vreme na njemu moze da se podesi do 31.12.2090., posle toga me moze. To je kraj.

ahahhahahahahahahhahahahahaha do tada ću da izmislim neki zrak koji će da me smanji i tako mali ću da se sakrijem u nokiu 3310 pa neću biti uništen :D

4. Па по њиховом времену у 6 значи вечерас око поноћи,ал курац!

5. Dali su nam vremena da se sami smaknemo do 1.

6. Ne ako mi smaknemo njih pre jedan...

7. za sada u americi ništa... već bi bilo na netu da im se nešto desilo :D

Shvataš li ti da je u Njujorku sada tek podne? Dakle, šta da jave da se desilo?

8. Kojiu smak sveta, koje pičke materine? Ta mi nismo svet, šta nas bole kurci...

9. За мене би смак света био кад би буксне падале са неба.

Епилог тога - умро би од среће.

10. Pih, ja se ponadala da nećemo raditi pismeni iz fizike... Stvarno nije u redu da nas svake godine ovako ispali ovaj smak, postaje uvredljivo. :/

11. Smirite se ljudi, smaku svijeta kasni sat, pa zbog toga još nije počeo. Polako, doći će uskoro.

12. Eee, evo bio je!!! Jbt, za malo da mi oduva šešir!!! Nije za zezanje, e!

13. Ja se zaključo u podrum i stavio bjeli luk i crven konac na vrata. Baba kaže da onda apokalipsa ne može ući u prostoriju.

14. Izađi Kizo, gotovo, ode prema Pirotu:))))

15. kad bi nestali u svemiru se to ne bi ni primetilo...jedna tackica manje...sve je to zanimljivo i istripovano...u svemiru svake sekunde razne planete i zvezde docekuju svoje krajeve i smakove

16. energija
    Koji smak sveta, koje pičke materine? Ta mi nismo svet, šta nas bole kurci...

haha +1

17. http://www.youtube.com/watch?v=dQ1B6Lq4tl0

A za smak sveta - ko još mari?
    ...i gore stvari preboleli u kafani.

18. ovaj smak sveta je cista sprdnja...kao i 2012 i 2013 i svi koji su ,,predvidjeni,, skoro...pravi smak sveta ce se desiti za 6 000 000 000 godina kada sunce eksplodira i raznese sve planete u suncevom sistemu...to ce biti pravi smak sveta koji ce razneti zemlju na prasinu...to se zove supernova...supernove se desavaju u svemiru svake sekunde...znaci dok ispises text na forumu oko 100 svetova dozivi svoj smak u svemiru !!! dok se mi ovde sprdamo sa nasim smakom,u svemiru je to pojava koja se odigrava brze nego sto ti trepces ocima...to je meni istripovano i zanimljivo...

19. Aj olanik ne seri. Jebote, upravo mi smak silovo kravu. Ja se pravo usro, ali onda sam se okrenuo jednom od mnogobrojnih Rambovih postera, i neka snaga nešto me pogodi.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.