Приметио сам да на се листи дефиниција које су аутори које пратим ставили у омиљене појављују и оне дефиниције које су обрисане. Ево и пример, Бабин "Дух форумаш" је обрисан јуче, прекјуче ваљда, а и даље је тамо, може се видети да је "Папа" последњи одабран.
http://img268.imageshack.us/img268/8991/unledjqh.png Отворите је у другом табу да се боље види ПС: Ово важи само за листу, уколико се дефиниција упали долази до грешке 404, сира и војне музике и сл.
Јел баг или нам је дозвољено барем на такав начин да видимо побрисане дефиниције?
Odgovorih ti na temi.
Nije dozvoljeno. Da bi ih videli morate uplatiti ktitor. Mora kaizen od nečeg da živi. A uostalom, remeti koncepciju te naslovne.
Ja sam razumela da pita kojom logikom sahranjene definicije i dalje stoje prikazane. One nisu više odabrane za članove koje prati. Jer "ne postoje". Ovako mu samo sa leve strane stoje prazni 404 linkovi.
Овди сам се појаснио а тамо сам питао и као начин да зајебем систем :))
Rekli o sajtu
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Приметио сам да на се листи дефиниција које су аутори које пратим ставили у омиљене појављују и оне дефиниције које су обрисане. Ево и пример, Бабин "Дух форумаш" је обрисан јуче, прекјуче ваљда, а и даље је тамо, може се видети да је "Папа" последњи одабран.
http://img268.imageshack.us/img268/8991/unledjqh.png
Отворите је у другом табу да се боље види
ПС: Ово важи само за листу, уколико се дефиниција упали долази до грешке 404, сира и војне музике и сл.
Јел баг или нам је дозвољено барем на такав начин да видимо побрисане дефиниције?
Odgovorih ti na temi.
Nije dozvoljeno. Da bi ih videli morate uplatiti ktitor. Mora kaizen od nečeg da živi. A uostalom, remeti koncepciju te naslovne.
Ako me te to pitaš?! :)
Не бре Френки одговорио сам и ја теби тамо, рекла ми Чрча да отворим тему за баг :)
Ja sam razumela da pita kojom logikom sahranjene definicije i dalje stoje prikazane. One nisu više odabrane za članove koje prati. Jer "ne postoje". Ovako mu samo sa leve strane stoje prazni 404 linkovi.
A to je onda bag...
De pojasni se Lole :)
Овди сам се појаснио а тамо сам питао и као начин да зајебем систем :))