U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ok, neću više, samo ne znam kom je ova tema pomogla pa se sprdam. Neću više. :)
Ok vam je tema, samo treba da nahvatate moderatora koji je voljan da edituje i briše postove
Mislim da nema potrebe jer sve ponude ubacujem u prvi post.
Ја ћу сад да кренем да пишем Шанзаму на ПВТ основе француског, па ако некоме требају, могу да ископирам :)
Ako nekog zanima HTML/CSS/JavaScript ili tome slično, tu sam.
Takođe sabivam matematiku i fiziku za osnovnu školu. Pa ako trebaju omladini neki online časovi tu sam.
Ako ima omladine koji se bave slomivratima, tu sam. Dajem tricks & tips, a i dilujem opremom i delovima. :)
Ako treba da se iscimaju neki opijati, tu sam. Takođe i za prevare, krađe i ostalo.
Ako se setim još nečega, postovaću.
DECHKO nemoj ovde da širiš droge. Meni je Mastriht skoro da prepišam, kad mi dođe odem lepo tamo i naduvam se kao budala - legalno :)
Ako trebaju neke vežbe, za trbušnjake i/ili noge, tu sam.
Saveti za slučaj da se nađete u uličnoj tuči, ništa komplikovano, da samo rukama možete sjebati svakog.
Ako vas zanima nešto u vezi karatea, bilo šta, tu sam. 10 godina se bavim njime.
Ovo je to za sad, postaviću kasnije još, ako se setim.
I jel smo pomogli nekom, kažite?
Sad videh ovo na fejsu, pa da postavim ovde. Ne može da škodi, a svakako će nekome pomoći.
Saveti za kuvarstvo :) em sam ja kuvar, em imam knjige, em mi cale profa kuvarstva :) tako da ako trebaju nekom saveti za neki recept ili kuvarstvo nek zove :)
Isto se javljam za kategoriju mršavljenja - "Kako skinuti dvadeset kila na moru uz pomoć aktivnog hodanja i življenja na kuvanom mesu i satašaru". Za nuspojeve kao ćelavljenje il' blagu nervozu ne odgovaram :)
Da se priključim temi. Nudim besplatno:
- Onlajn učenje inžinjerstva reverznog koda (Reverse Code Engineering) u narodu poznatije kao krekovanje :)))
- Photoshop saveti
- Autodesk Maya - program za 3D modelovanje - tips&tricks.
Besplatan pravni savet. S obzirom da sam student, ne znam sve, ali znam dosta.
S obzirom da će uskoro leskovačka roštiljijada, verujem da će biti i onih koji će se zaputiti u Leskovac. O Leskovcu me možete pitati šta god vas interesuje (tu između ostalog mislim i na mesta gde možete probati pravi leskovački roštilj, sve vezano za provod, itd.).
radim prevod sa srpskog na engleski i obrnuto
sve oko odbojke što vam zatreba, pitaj mene
Takodje, dve godine trenirao.
i ja tako nekih 14 godina igram :) lolo mante se odbojke to je moj fah :)
и ја сам играо 4 дине.
ми мож` овде да направимо неку екипу, турнир или тако нешто
Mozemo bre ekipu :) vukajlija! :) koja ste pozicija?
ja igrao za reprezentaciju momci, vi kako hoćete...trenutno igram prvu ligu :/
tehničar...
где играш Силаре?
ја сам играо за репрезентацију Београда. Најбољи сам на коректору, леворук сам.
било би до јаја да направимо неки турнир или нешто. :) можемо да направимо посебну тему.