Citati

1. "Ako vam je dobro, onda nista" Dusko Radovic

2. Nisam od onih koje interesuju slava i novac.Mene interesuje samo novac!

JA!

3. Dankane ne seri to je rekao Endi Vorhol! :D

"Dupe se brise dok papir ne pobeli!" - Carls Bukovski

4. "Popustljiv prema svima, strog prema sebi: jos jedno lukavstvo oholosti." Sartr

5. Hvala ovo je divno. Nastavite.

6. "Ja sam kao mali upao u bure s rakiju", Kurd.

7. "ne, nemoj mi prici
    ima vise drazi
    ova slatka strepnja
    cekanje i stra,
    sve je mnogo lepse
    do onde dok se trazi
    dok od sebe samo nagovestaj da.."

8. "Отресао, не отресао - задња кап иде у гаће", Марфијев закон уринирања.

9. Ja sam ja, jer da ja nisam ja onda ja ne bih bio ja - ja

10. ,,Radost drugih nikada nije bila i moja radost.''

11. ...I Njegovom Carstvu nece biti kraja...

12. There are three kinds of death in this world. There is heart death, there is brain death, and there is being off the network.

13. ,,Samo još jedan dan prosviran kroz glavu i sahranjen."

"Možda se napolju krije nešto zanimljivo? Kakvi snovi neznalice."

14. "Fools talk, cowards are silent, wise men listen."
    "Books are mirrors: you only see in them what you already have inside you."
    Oba citata od Carlosa Ruiza Zafona iz knjige Sjena vjetra (The Shadow of the Wind), ima ih na tone takvih u toj knjizi.

"Život je prepun kajanja. A što je kajanje? Lišće godišnjeg doba na isteku - otpalo, zaboravljeno i odneseno vjetrom."
    Iz knjige Staklene knjige kradljivaca snova, Gordon Dalquist. Simpatican stricek, cak sam bila kupiti potpis od njega.

Jos cu lijepiti, za pocetak ovo. :)

15. Ako tri i jedan mogu biti dva ili četrnaest, razmišljanje ustupa mesto ludilu. - Borhes Akt iskustva nema nikakvu vrednost ako nije stavljen u sluzbu stvaralačkog čina. - Kiš

Čitanje je u stvari gađanje bačenog kamena drugim kamenom, pri čemu su suglasnici kamenje a njihova brzina samoglasnici. - Pavić Eh, muškarci! Kao hrastovi. I kada stare, ostaju u dobrom komadu. - Milašinović

Ja sam zena. Rodoljubi su muškarci. Zene samo oplakuju rodoljube. - Pekić Imena su izgovor za igru i za ubistvo. Imena nisu vazna. - Crnjanski

Svake večeri kada poljubim svog dragog, ja pomislim: sasvim je prirodno da ću jednom ugristi suviše duboko. - Pavić Jedan od sigurnih puteva u pravu budućnost (jer ima i lazne budućnosti) je ići u pravcu u kom raste tvoj strah. - Pavić

Ne, ne moze se uvek pevati sa uspehom. Pesma je kao godišnje doba. Nailazi kad joj je red. - Pavić Niko nije svih sedam dana u nedelji ni mudar ni lep. - Pavić

* Ono što kazemo nije uvek nalik na nas. - Borhes

16. Junaci!

Tačno u tri časa neprijatelja treba razbiti vašim silnim jurišem, razneti vašim bombama i bajonetima. Obraz Beograda, naše prestonice, mora da bude svetao.

Vojnici! Junaci!

Vrhovna komanda izbrisala je naš puk iz brojnog stanja, naš puk je žrtvovan za čast Beograda i otadžbine. Vi nemate, dakle, da se brinete za živote vaše, oni više ne postoje. Zato napred u slavu! Za kralja i otadžbinu! Živeo kralj!

Živeo Beograd! Dragutin Gavrilović

17. "Prokleta je zemlja gdje su paščad slobodna,a kamenje vezano" M.Bećković

18. ,,Срцу се не може заповедати!"

Народна пословица. :=) чД

19. "Kad vam neko nešto nudi džabe, nemoj da uzimate" - Milan Tarot.

20. Troje može čuvati tajnu samo ako je dvoje od njih mrtvo.
    (Benjamin Franklin)"

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.