Citati

1. Čitavo vaše telo, od vrška jednog krila do vrška drugog, nije ništa drugo do sama vaša misao, u formi koju možete da vidite. Pokidajte lance kojima su vaše misli sputane i pokidaćete, ujedno, lance kojima vam je sputano telo...

2. ''Life is like a box of chocolates. A cheap, thoughtless, perfunctory gift
    that nobody ever asks for. Unreturnable because all you get back is
    another box of chocolates. So you're stuck with this undefinable whipped
    mint crap that you mindlessly wolf down when there's nothing else left
    to eat. Sure, once in a while there's a peanut butter cup or an English
    toffee. But they're gone too fast and the taste is... fleeting. So, you
    end up with nothing but broken bits filled with hardened jelly and
    teeth-shattering nuts. And if you're desperate enough to eat those, all
    you got left is an empty box filled with useless brown paper wrappers.''

Cigarette Smoking Man, The X Files

3. "Dragi naš oče, umro si pred sam kraj života."

Maratonci trče počasni krug

4. Ajv sin tings ju pipl vudnt bliv. Atak šips on fajr on šolders of Orajn. Aj voč Ci bims glitering in d dark nir Tenhauzer gejts. Ol douz moments, vil be lost in tajm, lajk, khm, tirs, in rejn.
    Nexus 6, Blejdraner

5. ''Ја не мрзим људе, само се осећам боље када нису око мене''

Чарсл Буковски

''Добар човек се може постидети и пред псом''

Чехов

6. "Until they become conscious they will never rebel, and until after they have rebelled they cannot become conscious."

George Orwell o vrzinom kolu radnicke klase. inace, knjiga "1984"

7. ,,No pain-no gain" - Arnold Svemoguci Otac Bodibildinga Svarcerneger
    ,,Iskoristi dan" - Drustvo mrtvih pesnika
    ,,Vreme i ja imamo sporazum,nit ono mene juri,nit ja bezim od njega,jednog dana cemo se jednostavno naci" - Zaboravih ciji bese
    ,,Nikada ne idi utabanom stazom,vodi tamo gde su drugi vec bili" - Ili narodna ili se ja opet ne secam cije je :D

8. Iskoristi dan Drustvo mrtvih pesnika??;))) Slatko;))

9. “When you're taught to love everyone, to love your enemies, then what value does that place on love?” MM

10. “I fear being like everyone I hate, I fear failure, I fear losing control. I love balancing between chaos and control with everything I do. I always have a fear of going one way or another, getting lost in something, or losing everything to get lost in. And I fear being a completely acceptable sheep in society.”

11. Cuh skoro citat i nikako da provalim ciji je. Guglao sam i sve, ali nista, pa ako neko zna nek kaze. Ovo je samo deo kog se secam:
    "Moja slamka i dalje tone, dok tudje olovo plovi"

12. If you can't explain it SIMPLY,
    you don't understand it well enough.

13. ''Rat se sastoji u tome, da se ljudi, mada jedni druge ne poznaju, međusobno ubijaju na zapovest ljudi koji se vrlo dobro poznaju, a uzajamno se ne ubijaju.''- Albert Ajnstajn

14. Sutra ću na Kosovu ubiti Murata!

15. Nihil est tam fallax quam vita humana, nihil tam insidiousum; non mehercules nunqam illam accepisset, nisi daretur ignorantibus.

Seneka

16. Nihil est tam fallax quam vita humana, nihil tam insidiousum; non mehercules nunqam illam accepisset, nisi daretur ignorantibus.

A ви како 'те б'ате?

17. Nihil est tam fallax quam vita humana, nihil tam insidiousum; non mehercules nunqam illam accepisset, nisi daretur ignorantibus.

Seneka

Uzmi me, Jericho.

18. Uzmi me, Jericho.

Eh, da sam dobio po dolar svaki put kad bi zenka pala na moje latinske citate, sad bih imao vise od nekoliko dolara!

Za one sa jeftinijim ulaznicama evo ga i prevod.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.