Ko nema facebook ?
  • eu

Da li ću konačno da čujem za neku osobu mlađu od 47 godina koja nema facebook ( osim mene ) i još par osoba koje mogu da nabrojim na prste jedne ruke ?

• D

Ja imam profil, ali nije na mom imenu. Nadam se da se to ne računa?

• :Dory:

A koliko prstiju imaš na jednoj ruci? :D

• Natnat

Zašto baš mlađu od 47? To mi jedino nije jasno.

• Букснетина™

Ko nema facebook ?

Имам и ја!!

• D

aleksandra007

Ja nemam profil na fejsbuku.

Da, sve ti verujem. Mahom ljudi baš ovako govore kako bi ispali kul

• Natnat

Ja sam onda kul.

• Burzum

Ја имам фејсбук налог на којем се представљам као деветнаестогодишња Црногорка која готиви ролеркостере и ОКЕЈ бенд. Користим слику неке фуфасте рибе из Пољске коју сам прогуглао. Користим тај налог како бих гледао слике младих дјева које своје информације и облине деле са јудеомасонима вођама корпорација, као и манијацима попут мене.

Налог са својим именом немам, не поседујем ни једну своју слику у дигиталном формату.

• Vučica21

Nemam fejsbuk profil jer smatram da ga je bezveze imati. Ako hoću sa nekim da razgovaram ja ću ga pozvati kod mene na kafu.

• eu

Od 100 ljudi mladjih od 47 godina, bar njih 97 ima profil na fb-u, imam proverene izvore informacija. 47 je okvirna granica.

• D

meni neće da se ulgouje na fejs. Izgleda je do servera.

jel ima neko sličan problem?

• Џими

Мени ради нормално.
    Него, не беше ли иста оваква тема?

• Л0Л

Царо, можда су избрисали Пандана јер си напаствовао ону ликушу лолололо

• D

не беше ли иста оваква тема?

Ne, to je bila defka :)

• Burzum

Џими, ајд дај ми пас од твог ФБ налога да гледам слике цава, капирам да их имаш доста, студирао си језике.

• Џими

Немам! Пола ме римувовало из пријатеља. :)

• Л0Л

Лула нема фејз, она је без Фјса и спејса.
    реко бих да је због тога царица ал енће да ми каже коју ми је оцену дала на дефиницију и зато је хејтујем!

• Burzum

Тебе, римувовале... Шта си ти Сојер, а ја тараба па да ме фарбаш? Немам времена да зујим код оног Филолошког, јес да је близу, али ко ће да се цима, а и добијем демотивациону мацолу сваки пут кад прођем изађе скрндеља више него из библиотеке на Петловом брду. Дај пас, нешто пробрано имаш сигурно.

• Џими

Е, Бурзуме, ал' мислио сам да ти набацим једну рибу тамо у октобру. Твој тип. Баш сам причао Мрмуну о томе. :)

• o

nisam dugo posetio fejsbuk