Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Мене подсећа на "Психо" и оне шаке у соби Бејтсове кеве.
Ahahaha, nemačka tehnologija :)
Duplo v, dobar ti ovaj svećnjak što si okačio. Elem, palim se na stopala...Ženska...
Хаха, свећњак. :))
+milion !!!!!
Партизанкамара унео пометњу а заправо писао о мушким стопалима, ако је судити по слици коју је окачио.
Upravo!
Koje boleštine kači ovaj Džimi! ;-)))))))))))
Kad si srećna lupi nogama o mog.
Хахахахахахаххахахаха :))))
uroše, sti promenio naslov? :D
hahahahahaha!
ljoljčina
a pošto kažeš da se pališ, jel bi volo jedan futdžab? ne nudim ti, nego pitam da li bi bio srećan da devojci izmasiraš tabane kitom?
Не знам о чему причаш...
Перверти, зар да ћутке посматрате док се форумом развлаче сисе и дупета?
Ne mogu da verujem da nisam spazio ovu temu, majko moja ! ISkreno ja sam poznat po foot fetishu, obožavam lepo sređeba prepranula ženksa stopala, takođe i noge. To me pali više nego leba da jedem. ! Svaka čast na pokretanju ove teme. Onaj ko misli da je to boless očigledno nema razvijenu maštu i ne eksperimentiše sa partnerima. To je velika greška. Svaki deo tela može da bude erogena zona !
Па шта има ново у свету настраности?
Dobro me podseti teme. Stopala - Nešto bolje od fetiša.
Одвратно.
Латекс, са друге стране...
Дух наших дедова!
Комуњаро! :Д
Edi murš u svoje mainstream seksualne fantazije. Stopala + lateks + S&M FTW!
И како онда човек да те озбиљно схвати?
:)))
лоло! А јеботе...ипак су то ноге.
Исто са лизањем чмара. Не иде.
Ма латекс је кул.
Поготову кад девојка има дојкаре.