Da li je mladje stvarno sladje ???

  1. CАј, све ок, ал ово не контам?

    Vrlo prosto, neću da mi neko ko je u boljoj situaciji od mene kupuje skuplje poklone ili izvodi na mesta koja ja sebi ne mogu da priuštim. Neprijatno mi je. Čak i kad izadjem sa dečkom, dozvolim da plati jednu turu pića, drugu plaćam ja. A i to da ima manje para nije frka, ali ne da ga izdržavam.

  2. jbga, plitka sam.

    Битно је да си добар човек, све се да решити

  3. Па оно... ако има пара, не мора да значи да мора да плаћа. Можеш и да одбијеш :/

  4. Svejedno, svesna sam da će u jednom trenutku naići situacija kada će se to što on ili ja imamo više para od onog drugog isprečiti kao problem. Dešavalo se, jbg.

  5. ma ja bi sve mladjane devojcice opandrcio samo tako! za ove matore me boli patka bas.

  6. Људи су почели да јебу шта стигну вероватно због смака света. Како се свет ближи крају моралне вредности нестају и људи се труде да пробају што више ствари јер је друштвено прихватљивије него пре рецимо 100 година раније кад је смак био неколико генерација даље... Иначе подржавам везе приближно истих година јер сматрам да имају много више тога заједничког. Све старије прави јаз и ствара сличност између родитеља, што сложићете се, не може да ваља.

  7. Ваистину васкрсе.

  8. искуство је непроцјењиво.

    ал' ни ентузијазам није за бацање.

  9. Она зна, он може. Боља него она не зна, он не може.

  10. то је клише, борко.
    и старији много добру могу.
    а кажу да и ове млађе много добро знају.

  11. Клише или не, у принципу је тако.

    Плава а и друге пилуле збиља помажу, но и даље сирова напаљеност и животна енергија клинца ипак даје боље резултате. А битни су и нпр кондиција, снага, хормони итд. Код женског рода је друга ствар у питању - опуштеност. То се стиче искуством, како на сексуалном (а често се искусној млађој искуство види из авиона, и то најчешће као негативна ствар) тако и на другим пољима. Да, има их млађих, које знају, итекако знају, али им и даље фали та опуштеност.

    Ал док ти је лепо, ма која комбинација да је у питању, уживај, то је једино исправно :)

  12. Клише или не, у принципу је тако.

    јебо принцип ако није на пракси утемељен. ;)

  13. Хахаха, има и тога. Што се женског рода тиче, стојим иза својих тврдњи. Практично доказано. Што се мушког рода тиче, нисам компетентан за практично доказивање. Могу дати лични пример, и то тек за коју деценију :)

  14. мушкарац је на сексуалном врхунцу око двајес пете а женка око тријеспете. то све објашњава. Секс између двоје људи од којих је један мушкарац од 22 до 25 година, а други жена, од 32 до 35 година је секс боговских одлика. То је цака, зато старије цуре би да јебу младе момке, неискусне срндаће

  15. борко, скупљај искуства па полако, резимираћемо за десетак година. :)
    ја се баш не бих сложила, фејсе. мислим ово за мушкадијски врхунац. иде то и послије двајеспете вала.

  16. борко, скупљај искуства па полако, резимираћемо за десетак година. :)

    Дил :)

  17. неђе сам видо графиконе Лулабај, ако нађем шибнем овде. Ал то је у суштини неки фазон, мушки се нагло пењу од 17 до 25 и онда лагано опада, док код жена се лагано пење до 35 па после, мало брже опада. после четреспете женке се бацају на плетење вунице лоло и чување унука :) јбга, тако је

  18. ма знам, фејзе. али шта оно кажу за те графиконе и статистику...? јеб'о то, немам ја много повјерења у те научничко-гиковске закључке. ако ствари фрцерају, фрцера и она ствар.

  19. ја сам имо искуство и потврдио се графикон. било је боговски лолол најбољи секс у универзуму. икада између двоје људи. не само мој најбољи секс.

  20. видиш, код мене баш наопако. различита искуства, изгледа, ал неа везе, све је то добро. :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.