Da li je mladje stvarno sladje ???

  1. kakav patišpanj od FejzBovog posta...

  2. Само младе напупеле пионирке, ништа друго! НИШТА!

  3. Klinka se klinkom izbija! Ne, ozbiljno, zavisi šta hoćeš. Ja npr ukoliko tražim vezu, normalno da neću da tražim neke klinke koje ne znaju šta hoće i kojima se raspoloženje mijenja svako pola sata, nego ću da tražim neku koja je tu, maksimum godinu-dvije mlađa od mene, eventualno malo starija. Jer, jebiga, što ono kažu, ko sa djecom spava, upišan se budi. Mada za neku zajebanciju bolje je naći klinku, znaju da budu interesantne na par dana, nedelja. Ali i tu ima nuspojava, ako se zaljubi, ne bi' je Bog otres'o od tebe. Ne znam, ja nikad nisam volio te veze sa velikim rasponom godina. Do 3-4 godine može, sve preko je previše.

  4. Jednoč nisam teso ništa jedno 25 dana i dovatim jednu s defektologije, studentkinju, a ne pacijenta. Nisam silazio s nje 17 sati. Valjda joj je to bila praksa. Uglavnom, na kraju je rekla: "Mama mi neće vjerovati kad joj ispričam".

  5. Секс између двоје људи од којих је један мушкарац од 22 до 25 година, а други жена, од 32 до 35 година је секс боговских одлика.

    Совим морам да се сложим. Пар пута. Зато искључиво јурим удате коке, узраста 28-35.

  6. Šta bona oćeš ti?

  7. Samo sam iskrena.. :D

  8. Veze ti nemaš. :)

  9. Pa, kao i svi ostali, govorim na osnovu svog iskustva. :D

  10. Onda nisi stekla pravo iskustvo. :)

  11. Ima vremena, brate dragi, vidjećemo. :D

  12. ne volim da se cimam sa klinkama, jer zlo dobroga donijeti neće.

  13. ruce

    kakav patišpanj od FejzBovog posta...

    Шта значи ова реч? Овај патишкурац?

  14. Патишпањ значи да се хвалиш - то је оно "Ушао сам у трафику и ЈА ЈЕБЕМ !"
    http://vukajlija.com/patispanj-definicija

  15. Nečista krv, gospođa Robinson, nije to tako moderna, a ni nova pojava.. Uglavnom, bitno je oboje bez obzira na njihove godine rade ono što žele i uživaju u tome. Pogrešno je samo nekoga na našto primoravati. Bila sam i sa starijima ono 10- 15 godin i sa toliko mlađima. Ako je osoba prava, valja i jedno i drugo. Ako je seronja, seronja je i sa 20 i sa 50.

  16. Ana Karenjina, jbt. :D

  17. Па нормално да женским особама није слађе, шта се Видра ту прави паметна. Маторијем мушкарцу може да буде слатка клинка од 16 год, под условом да не заглави затвор..али не разумем искусну девојку од 30 година која рашири ноге и очекује да је клиња од 15 година задовољи, то тако не иде.

  18. Baš si šaljiv, kao i uvijek. :)

  19. Маторијем мушкарцу може да буде слатка клинка од 16 год

    Kako bilo ko može da se pali na nešto što još raste? Bolest!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.