И треба да те буде стид, да сам на твом мјесту затражио бих бан на двије године, и онда бих у блочић записивао све што се деси на сајту. Након свега записаног када се вратиш за двије године отвориш блочић и почнеш да прозиваш људе. Мој браЦки савјет.
И треба да те буде стид, да сам на твом мјесту затражио бих бан на двије године, и онда бих у блочић записивао све што се деси на сајту. Након свега записаног када се вратиш за двије године отвориш блочић и почнеш да прозиваш људе. Мој браЦки савјет.
Јовичић: Примјетио сам у последње вријеме да нешто-нешто-нешто, па ја мислим да нешто-нешто, јер је у људској природи да нешто-нешто-нешто. Шта ви мислите?
Gamby: Нешто-нешто-модови децхко!?
Marko_bre: Deste
Facafacaa: А што спемујете, јебо вас ја? :)
Zmia: Јао, Јовичићу, по шурнајести пут си отворијо бесмислену тему, кога боли курац? Ја бих тако волела да само ти пишеш и самобанујеш се лололо пресмешно
Јовичић: Змио, проблем је у томе што нешто-нешто, капираш?
L@ki: ЈА ЗИГОТАРИМ
Dzankee: Ova tema je golo govno. A sajt je ionako otisao u kurac.
mara munja: E, vala, sve ću razumeti, ali ovog Ciklona nikad.
Фејзбукманијак: Занимљиви сте ко Страјине дефке, банујте ме трајно, боли ме курац!
сретен: мислим да није у реду што сте размодовали мулуцу -- сретен
GM: Како сте шаљиви.
Random-autor-koji-zapravo-želi-da-raspravlja-o-temi: Alo bre, što spemujete koj kurac, MRŠ U PIČKU MATERINU! (ban na 30 dana, vređanje)
reme: Како ми сви идете на курац! Нешто-нешто-размодујте Курда!
Деветар Цокулић: ВИШЕГРААААД АЛЕ АЛЕ
Jericho: Sramota je sto je Istvan ondulator.
Stefan Kostić: :kači gif koji koluta očima:
Џими: А зашто сви ви критикујете Стефана, он је један од најбољих модова икад. :)
Tulumbac: Jovičiću, pomogao bih ti, ali imam jak bol u predelu kurca. :(
Kurd: Dovoljno :-) (zaključa)
SMarko: Нека, Курде, нек се играју ђеца :Д (otključa)
Stefan Kostić: Dosta je bilo igranja, lock.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Па марја дее, јеботе.
Види се да си нов. :Д
Еди чини ли ми се, или је заборавио тебе и мене ?
Не чини ти се, друже Цокуло. Не чини ти се...
mi novajlije ne pratimo promene nickova... ko je onaj kaizen? zašto mi ktitori brišu definicije i postere?
Пеки срамото овог сајта :)
Сајларе, то што си овде скоро годину дана не мора да значи да си био активан све време. Можда и јеси, али не пратиш дешавања на сајту.
+1
istina, stidim se svog povremenog lajferisanja...
Prati, samo je fejlovo pa se izlvači..
sunčani me skonto... SYLARE IZVUCI SE!
+1
јеботе тема је направљена кад су ови нови четери скупљали 50 поена...
ima da se samobanujem, svakog muderatora bi bila sramota da me banuje...
ПЕКИ БОЈКОТУЈЕМ
Ne sikćite na temu, kurve!
ПЕКИ СРАМОТО
LOLOLO
nema ni mene..je l' to lijepo?
http://vukajlija.com/spriceraska-prica/40950
Evo i prosečan dan na forumu:
Јовичић: Примјетио сам у последње вријеме да нешто-нешто-нешто, па ја мислим да нешто-нешто, јер је у људској природи да нешто-нешто-нешто. Шта ви мислите?
Gamby: Нешто-нешто-модови децхко!?
Marko_bre: Deste
Facafacaa: А што спемујете, јебо вас ја? :)
Zmia: Јао, Јовичићу, по шурнајести пут си отворијо бесмислену тему, кога боли курац? Ја бих тако волела да само ти пишеш и самобанујеш се лололо пресмешно
Јовичић: Змио, проблем је у томе што нешто-нешто, капираш?
L@ki: ЈА ЗИГОТАРИМ
Dzankee: Ova tema je golo govno. A sajt je ionako otisao u kurac.
mara munja: E, vala, sve ću razumeti, ali ovog Ciklona nikad.
Фејзбукманијак: Занимљиви сте ко Страјине дефке, банујте ме трајно, боли ме курац!
сретен: мислим да није у реду што сте размодовали мулуцу -- сретен
GM: Како сте шаљиви.
Random-autor-koji-zapravo-želi-da-raspravlja-o-temi: Alo bre, što spemujete koj kurac, MRŠ U PIČKU MATERINU! (ban na 30 dana, vređanje)
reme: Како ми сви идете на курац! Нешто-нешто-размодујте Курда!
Деветар Цокулић: ВИШЕГРААААД АЛЕ АЛЕ
Jericho: Sramota je sto je Istvan ondulator.
Stefan Kostić: :kači gif koji koluta očima:
Џими: А зашто сви ви критикујете Стефана, он је један од најбољих модова икад. :)
Tulumbac: Jovičiću, pomogao bih ti, ali imam jak bol u predelu kurca. :(
Kurd: Dovoljno :-) (zaključa)
SMarko: Нека, Курде, нек се играју ђеца :Д (otključa)
Stefan Kostić: Dosta je bilo igranja, lock.