Tema za kučke i one koji žele da budu kučke a ne osećaju se tako. ♥SNOBS & BITCHES UNITED♥

1. Otvorila sam novi nalog na fejsu koji se zove Moja Kucka.
    Svratite da se zezamo.To je moj alter ego.:D

2. To zone :) Profi si kucka :D

3. Domina el si devojka sa inicijalima M.M.ASko jesi da znas da sam odlucila i ti si moja kucka,ako se slazes.

4. Hvala koleginice, dobijate free masazu stopala od mog masera za kompliment.

5. ja hocu da budem kucka!!!!!!!!!!!!!!??????????? posaljite mi pvt posle glasanja

6. Winstone ti ne mozes biti kucka!

7. Winston može biti kučka!

8. Ne moze!On moze biti nesto jos bolje!Kolekcionar kucki!:D

9. Dete što ti sve shvataš bukvalno. Z mene je Winsent kučka i ktaj, nema dalje rasprave na tu temu.

A ti u kom si fazonu?

10. Ова тема је постала фијаско!

11. Ova tema tek sada prelazi na bičevanje.

12. DLZ ja sam u fazonu kucke koja trazi svog kolekcionara.Ovde je i previse kucki,a kolekconara uopste nema.Ucinilo mi se da je BOG ovde kolekcionar,ali on izgleda ima druga posla.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

13. Divite se oci moje

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.