Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ma daj , opusti se, to su samo retardi ;)
ljubomorne duse :D
dljubomorna dusa - drvo za pisanje ;)
BOG: kakve su to reči, mislim stvarno... Ovo je za ban jbt. Bez nekulture molim te.
pa...banuj me ;)
а где је оно што сам послао ја? Позтовање ДЛЗ!!!!! Најбоља си!!!
Ostajem zbog urgiranja bozanstva i radi mira u kuci. ;)
Молимо оне који су не-кучке да нам не загађују елитну тему...
http://img33.glitterfy.com/183/glitterfy095057T354D37.gif
ZA POJEDINE CLANOVE:
LEKCIJA JEDAN: Bez drukanja svojih saboraca.
LEKCIJA DVA: Bez drukanja uopste.
LEKCIJA TRI: Bez kvazi-morala i kompleksa , molim.
Ах... Лажни морал, тако је смешан.
Комплекси, комплекси, комплекси...
-lock-
лоцк...хахахаха
lock stock and two smoking barrels ... resile bi sve kada ste vi u pitanju
hmmmm....poenta recenice?
aha. ok. sad je sve bistrije ;)
Јел сам ја та,како си написала артемида,"не-кучка"?
UPOZORENJE SVIM OSOBAMA KOJE NE KAPIRAJU SVRHU OVE GRUPACIJE:
Ukoliko citate ovo upozorenje i u njemu se pronadjete, onda je ono napisano bas za vas.
Svaku rec koju procitate u ovom beskorisnom prostoru za pisanje, jeste jos jedna sekunda vasih zivota.
Zar nemate drugih stvari da radite?
Zar je vas zivot toliko prazan da ne mozete da se setite boljeg nacina da prozivite ove momente?
Ili ste svi impresionirani autoritetom da dajete kredite i postovanje za sve sto potvrdjuje te cinjenice?
Da li citate sve sto bi trebali da citate?
Da li mislite na sve o cemu bi trebali da mislite?
Da li kupujete ono sto su vas ubedili da vam treba?
Izadjite iz vasih stanova i kuca. Upoznajte osobu suprotnog pola. Prekinite sa prekomernim sopingom i masturbacijama.
Dajte otkaz na poslu.
Zapocnite tucu na ulici ili u klubu..kaficu ili restoranu..
Dokazite da ste zivi.
Ukoliko ne potvrdite vase postojanje, postacete statistika.
UPOZORENI STE.
Bogu, jes' da onaj moj post nije ima neku poentu, ali ti brate moj si ovim postom da' novu dimenziju besmislu. :) Ako si ipak ovo pročita' u neke novine koje gađu čitaoce raznim must-do savjetima, reči mi koja je to, da ih tužim. :)
BOG-u, jel imas ti tako pametan, nesto pametnije da radis od pisanja dubokoumnih saveta za nas bezivotne?:) Kontradiktoran si sam sebi, i sam sebe ponizavas prijatelju.