Danas se osecam kao prava kucka.I to mi se dopada!Nalazim se na rodjusu mog najboljeg druga,i tu su dva moja bivsa momka koji su takodje (bili)drugovi i koji su drugovi sa mojim drugom.
Vule tebrex, pa ja najbolje znam sta znaci kada si mladji, ceo zivot sam se druzio sa starijima a cice su me gledale u fazonu "sladak je...kao detence neko", a ja sam se mislio "ako sam ti vec sladak kucko, blajvi mi karu pa da se razilazimo" ;)
Pa to... To je moj problem... Ozb. Od malena se druzim sa starijima, kao klinac sam bio njima atrakcija, da im pricam viceve, a sad isto, i tako pridju i kazu JAO VIDI STO JE SLADAK.. Taj fazon
A Fifti Sent je crnac. Crnci su fuj. Oni su tako crni...
pevace fifti sent, ali da izvuce rasnu podeljenost iz klinca u duetu ce sa njim pevati nasa narodna umetnica Gaga Dolar
http://www.youtube.com/watch?v=4xygMab_1kU&feature=related
A Lady Gaga? :/
Danas se osecam kao prava kucka.I to mi se dopada!Nalazim se na rodjusu mog najboljeg druga,i tu su dva moja bivsa momka koji su takodje (bili)drugovi i koji su drugovi sa mojim drugom.
Moze li maloletnici? xD
Moze
Vule, ti nisi maloletnik, ti si vodja bande. Dovedi dve kucke sa tobom btw ;)
i ja cu dovesti dve kucke sa sobom
O bas ti hvala BOG, ti jedini ne uzimas u obzir moje godine! A srecom poznajem neke kucke! :)
Vule tebrex, pa ja najbolje znam sta znaci kada si mladji, ceo zivot sam se druzio sa starijima a cice su me gledale u fazonu "sladak je...kao detence neko", a ja sam se mislio "ako sam ti vec sladak kucko, blajvi mi karu pa da se razilazimo" ;)
Pa to... To je moj problem... Ozb. Od malena se druzim sa starijima, kao klinac sam bio njima atrakcija, da im pricam viceve, a sad isto, i tako pridju i kazu JAO VIDI STO JE SLADAK.. Taj fazon
Joj što je to slatko. :)
Ja već mesec dana nisam jailbait... ali sam zato bait u pičku materinu. Nekad nije fora.
Ja sam kučka sa stilom i ne gazim đonom, već štiklom.
Opa, može narodnjak od ove izjave da se napravi. O, da.
Sad su oko nas samo dobre sise i dupeta. Polovnjache odjebite, klinke su nam meta. (samo jailbait) ;))
jel ovo neko takmicenje ko napise gori stih?
jebiga, nemamo gramofon
kakve ima veze gramofon sa pisanjem stihova?
kakve veze ima takmicanje u pisanju najlosijeg stiha sa ovim forumom?
i ja sam se to prvi pitao
odgovor lezi u gramofonu dobri moj sevadine