Tema za kučke i one koji žele da budu kučke a ne osećaju se tako. ♥SNOBS & BITCHES UNITED♥

1. A Fifti Sent je crnac. Crnci su fuj. Oni su tako crni...

2. pevace fifti sent, ali da izvuce rasnu podeljenost iz klinca u duetu ce sa njim pevati nasa narodna umetnica Gaga Dolar

http://www.youtube.com/watch?v=4xygMab_1kU&feature=related

3. Danas se osecam kao prava kucka.I to mi se dopada!Nalazim se na rodjusu mog najboljeg druga,i tu su dva moja bivsa momka koji su takodje (bili)drugovi i koji su drugovi sa mojim drugom.

4. Moze li maloletnici? xD

5. Vule, ti nisi maloletnik, ti si vodja bande. Dovedi dve kucke sa tobom btw ;)

6. i ja cu dovesti dve kucke sa sobom

7. O bas ti hvala BOG, ti jedini ne uzimas u obzir moje godine! A srecom poznajem neke kucke! :)

8. Vule tebrex, pa ja najbolje znam sta znaci kada si mladji, ceo zivot sam se druzio sa starijima a cice su me gledale u fazonu "sladak je...kao detence neko", a ja sam se mislio "ako sam ti vec sladak kucko, blajvi mi karu pa da se razilazimo" ;)

9. Pa to... To je moj problem... Ozb. Od malena se druzim sa starijima, kao klinac sam bio njima atrakcija, da im pricam viceve, a sad isto, i tako pridju i kazu JAO VIDI STO JE SLADAK.. Taj fazon

10. Joj što je to slatko. :)

11. Ja već mesec dana nisam jailbait... ali sam zato bait u pičku materinu. Nekad nije fora.
    Ja sam kučka sa stilom i ne gazim đonom, već štiklom.

Opa, može narodnjak od ove izjave da se napravi. O, da.

12. Sad su oko nas samo dobre sise i dupeta. Polovnjache odjebite, klinke su nam meta. (samo jailbait) ;))

13. jel ovo neko takmicenje ko napise gori stih?

14. jebiga, nemamo gramofon

15. kakve ima veze gramofon sa pisanjem stihova?

16. kakve veze ima takmicanje u pisanju najlosijeg stiha sa ovim forumom?

17. i ja sam se to prvi pitao

18. odgovor lezi u gramofonu dobri moj sevadine

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.