Tema za kučke i one koji žele da budu kučke a ne osećaju se tako. ♥SNOBS & BITCHES UNITED♥

1. khm? dje sam ja na listi?? xD
    ipak sam i ja neka kucka ovde... :D

2. Ух, заборависмо... Што се не пријавиш???

3. DOMINA SE SVECANO PRIJAVLJUJE U KLUB :D

4. Ушла си у клуб, честитке :)
    Смеш да ставиш лого у профил :)
    ♥SNOBS & BITCHES UNITED♥

5. upravo sam to uradila :D

6. ko e bre mene prijavio u ovaj klub.....briste moe ime s prve strane

7. Avatar te je preporučio.

8. molim vas izbrisite me s liste inace ce biti krvi....do kolena

EDIT: fala

9. Сељо нема те на листи, који ти је? :)

10. hahahahahahahahahaha xD

11. Ко је уопште на листи:

Јелена Тихи Убица
    Артемида
    Добра Лоша Зла
    Домина
    Колач у чорби
    Љижанин
    БОГ
    гамбу
    Корлеоне

ко још?

12. Корлеоне, Љиж...

13. pa bio sam...to nie lepo od vas.....mislim stvarno......dobro je sto ste skinuli jer da niste zvao bi drugaricu d intervenise

14. Ону гумену, на надувавање? Чула сам да је зајебана...

15. to mi je bre zena......Milku Canic sam teo da zovem

16. @ES
    Ne znam da li se ovoliko smejem što sam neispavan ili zbog tvojeg pozitivnog ludila, ali :-)))))))))))))))
    Zovi i mene ako ti zatreba vuča, vidim da si zaglavio u saobraćaju.

17. Reservoir dog da samo znas kako je bilo meni kad sam video eternal seljak kucka....to bi mi bas sjebalo ugled koji sam gradio svih ovih godina.....moro sam popiem casu vode i kocku secera zbog toga....tako da cu verovatno tuziti ovu grupu i trazicu 2 i po dinara za kocu secera i casu vode i milion evra zbog pretrpljenog straha

18. Toliko si me zasmejao da sam zaboravio na činjenicu da se Artemida naljutila na mene. Da brišemo sa ove teme dok nas nisu zavrbovali?

19. Катастрофа!
    Повраћа ми се од вас....и ви кучке!
    Курац мој...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.