Tema za kučke i one koji žele da budu kučke a ne osećaju se tako. ♥SNOBS & BITCHES UNITED♥

1. ES u koordinatnom sistemu konfuzije ti si prva i jedina stavka koja ne razume sopstvenu egzistencijalnu poentu.

2. moli se bog da ne jede govna...

3. Moli se Bog da govna što mu je preporučio Eternal seljak da ne jede, da mene ostavi.

4. moli se ES da pozdravi rodbinu sms-om preko emisije "Dugino poselo" i skapira konacno da nisu drugi krivi za njegovo nesrecno detinjstvo (cale dolazi da te ususka u kasne sate, dodiruje te ispod pokrivaca...govori ti da to svi ochevi rade svojoj deci ukoliko ih istinski vole. Pa onda tvoja majka, uci te da izgovoris rec "tata" ..ti zbunjen tako nazivas prvo komsiju, pa onda zubara, pa svog nastavnika geografije...) Znamo da ti nije lako.

Komunikacija izmedju mene i tebe je zavrsena.

Talk to the hand ;)

5. Društvo malo ali odabrano :D Zaboravili ste vulete, još samo da vrbujemo malog Brđu pa da budemo u kompetnom sastavu :D
    Molim vas kučkarajte se na pvt ovde se obraćate isključivo grupi, tj. grupnjaku.

6. BOG vadi budalu i stavlja je na astal. Od njegove semene tekucine moze se napraviti dobar kajmak

7. izvadio sam sarmu i nabio u nos.

8. Izvadi keš kučko sponzorska! :P

9. Stize i Vule. De ste kucke

10. gde ste gusari, gde su vam kucke?

11. Овде су... Вреле и намазане кајмаком...

12. kajmak i katran-kombinacija koja doprinosi harmoniji organizma

13. Volim da kajmak curi niz mene.

14. i samo da je ovako svaki dan, jer tu su vino,pivo ,rakija i kajmak slaaan...

u principu volim da se gostim burekom , pa da onu mast koja ostane namazem drolji na bulju

15. Neopisivo glupa tema. Brinem se za vas deco.

16. dlz ako me primis,svrsicu ti u muskatle.....

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.