Prijava

Ja sam baš par puta ponavljao dok sam radio misiju, opisuju se neki momenti iz dve prethodne igre, između ostalog. :) Ovi ga objasniše dobro. Odakle ovoliko informacija, sunce ti, kol'ko su onda saopštili knjigama i ostalim stvarima, ludilolo. E, pa evo pri dnu kaže za koordinate, tj. na netu sam našao da su rekli gde pokazuju, ovde baš direktno kaže to je otprilike to. Kuul. :)

Imas za sve objasnjenje na tom sajtu, i za koplje, i za svih 6 jabuka ponaosob. Knjigama nisu nista posebno, ja sam poceo da citam ac renaissance i jedina razlika u odnosu na igru je bila ta sto su malo vise paznje posvetili Kristini, a taj deo je ubacen u ACB kao Christina missions, mada moram da priznam, lepo je napisana, i interesantno je to da se u toj knjizi Dezmond i ne pominje, cak ni na kraju kad Ecio otvori vault u Rimu, Minerva ne kaze "It is up to you Desmond" vec "It is up to you Ezio", dakle, samo Eciova prica, i to je izaslo na preko 400 strana sitnog fonta. Kao sto rekoh, ja trazim strip AC: The Fall, tu je radnja jednim delom u Rusiji za vreme revolucije, u centru paznje je ruski asasin Nikolaj Orelov, a pominje se i Tesla. Dosta tih informacija ima i na igrama na fejsu kao sto je AC project legacy. E da, Sony pictures otkupio prava za film :)

U dve reči: Au, brate. :D Inače, setih se da imam neke skrinšotove, konkretno sa misije u Kapadokiji, sa Dezmondovim skinom, koji se dobije kad se obave njegove memorije. Sve je isto, mogućnosti za pentranje i ubijanje su iste, pa i glas, naravno, samo ovaj izgled, mada smori posle, Assassin's White je ipak neprejebiv. :)
http://www.dodaj.rs/f/3K/CI/13K1L5VZ/acrsp-2011-12-08-16-37-5.jpg
http://www.dodaj.rs/f/1x/sc/B9ePsXm/acrsp-2011-12-08-16-41-1.jpg
http://www.dodaj.rs/f/1E/MZ/gf3bka5/acrsp-2011-12-08-16-50-1.jpg

Јел ово на фору Скајрима? Шта је боље?

Nije ni malo na foru Skajrima. Skajrim je RPG i mnogo je detaljniji i šibaš se sa zamejvima i nekim sličim kurcima,a ovde si kao neki ubica i pičiš u stilu prnc of persia i kolješ debile, samo što je poželjnije da budeš stelt.
Ukratko.

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/assassins-creed-revelations

Momcovi, da vas pitam: ima li ko ovde jednu particiju na hardu? Mislim da zbog toga neće da mi krekuje igricu, a probao sam stvarno sve živo. I skidao sam druge krekove, ma sve.

Sinoć instalir'o prvi dio i opičio. U Jerusalimu trenutno, opa!

Мене је у првом делу једино нервирало оно путовање између градова, иначе ми је некако био најјебачкији од свих делова.

Prvi deo je najsmorniji. Sve se vrti u krug, posle počinje seks.

Не знам брате, мени су први и други били изразито јебачки, овај Брадрхуд и Ревелејшнс су ми некако сморни.

Prvi dio je kul, al' drugi što jebe!

E narode,moz pomoc?Instaliro sam novi AC i odam pecovo da mi ne kresuje u tom nekom kurcevom delu igre i sad mi trazi da sulogujem na ubisoft,trazi mi neki bajnd ki.Moz to se zaobidje nekako?

Ne znam da li ste vec o tome raspravljali, ali me interesuje da li je moguce igrati full screen (bez onih crnih kao da igram film), konkretno igram 2 deo.

Može, meti neku drugu rezoluciju(koja odgovara tvom ekranu).

Pa 1280/1024 mi je i rezolucija desktopa i igrice( a ni auto podesavanje na monitoru ne pomaze), ali probacu neku drugu.

Iskreno se nadam da će biti maestralno.

опаааааааа

МОЈЕ СРЦЕ СРЕЋУ НЕ КРИЈЕ...

Jebote, pa ovo je tomahavk, znači novi asasin je možda Indijanac?!