Prijava

Ja ne mog da pregledam sve ove klipove sa E3-a.

ZATO STO IH IMA JEBENO MNOGO, A SVE ME INTERESUJE!

Brate koliko sam se ja ložio na ovu igru to je nevjerovatno.I naravno uzmem da instaliram na moju kantu ali kad ja tamo a ono međutim...KITA! Ne može!
I šta ću u igraonici vidim imaju drugi dio i ja uzmem sa neta da čitam šta se desilo u prvom.Oznojio sam se.Uzmem da igram drugi ali upola skontam da ništa ne kontam.I tako sad tražim od ćaleta da mi apgrejduje kantu da počnem da igram.

Brate koliko sam se ja ložio na ovu igru to je nevjerovatno.I naravno uzmem da instaliram na moju kantu ali kad ja tamo a ono međutim...KITA! Ne može!

Хахаха, мени може кец, али ми застајкује по четрдесет секунди у моменту кад убијем неког, скочим у онај балдахин на крову и сл.

Хахаха, мени може кец, али ми застајкује по четрдесет секунди у моменту кад убијем неког, скочим у онај балдахин на крову и сл.

Ma sve bi ja to trpio samo da ne slušam klince u igraonci.Dečko stavi sluške upali Dotu i onda krene komunikacija bez da skidaju iste.
- JAAAAAANKOOOOo!
- ŠTAaAAAAA JEEEEEE?
- ČEKAMM TE KOD BRODAA!
- GDJEEEE?
- KOODDD BROOODA!

Какве везе имају Хашишин и Дота?

Igram AC u istoj igraonici gdje se horde klinaca skupljaju i igraju Dotu.Kako da se ja skoncentrišem na igru kad je oko mene atmosfera ko u obdaništu?

А то...Па јебига, ја ни у играоницу не идем, јер ми је млого далеко, па ти виђу...

Trejler je epik.Igranje ce biti ledzenderi.

Po meni decija igra , predivna arhitektura i okolina sa ocajnim drzim dva dumeta game play-om , retardirane reakcije i ponasanje AI ,

gleda me u facu vojnik ja mu udarim samar pobegnem 3 metra iza coska i sednem na klupu, on stoji ispred mene i ne prepoznaje me...

Inace su svi obuceni kao gubavci a ti u prvom delu lepo belo cisto
mama te oprala u venishu...

A poetna igre je sunjaj se i utopi sa masom, tako obucen je idiotska ideja...

U dvojci izgledas kao plemic, kao jebeni predaor, samo mu laserski top na ramenu fali...
Uopste ne privlacis paznju (slepih vojnika)

Opet ponavljam forsiraju ubijanje iz senke i slicno , ali u otvorenoj borbi sa njih 20-30 si opet bog ,u tom slucaju gubi poentu sunjanje i napad iz senke...

Aj da ne serem ja vise jer vidim da je vecini ovo najbolja igra ikada.

Uzdravlje!

Има неки печ да се смањи систем риквајермент, пољудећу од овог убагивања, све сам смањија на минимум штос графике тиче и опет ме иебе....

Prvi nisam igrao, ali sam gledao kako burazer igra. Drugi sam obrnuo. I treći sam počeo skoro, ali sam isto gledao burazera.
Više gotivim Ecia jer je Altair glup k'o kurac. Mislim, moraš sve poteze da učiš pa malo smara. Ali to je ok jer je prvi deo. Mada me smara tako da keca neću ni da igram.
Najviše koristim onaj blejd mali, pa onaj kratak nož, i posle Altairov mač.
Odelo - Altairovo.
Omiljeni lik - Leonardo da Vinči
Stil - Da sve pobijem... :) Desni klik, pa kanter atak. Ili desni klik pa spejs. Blejdom sa leđa.
Za kraj.... Jebem :)

Imam pitanje za nekoga ko je prešao AC2.Ima li takvih?

Ima, evo ja ga pre neki dan instalirao opet. Sta treba?