Prijava

Ovako misija u Toskani kad treba da ubijem onu pičku koja se zaključala u toranj i okružila čuvarima.Pobijem čuvare i sve ostalo što hoda Toskanom, popnem se na najviši toranj i pobijem čuvare kad tamo nema nikog.Jebena pustara.Gdje je taj kreten?

Ne znam na koju misiju misliš, ali očigleno nešto radiš pogrešno. Ja nisam imao taj problem.

Prva misija nakon što ti se otključa Toskana.Kad se vereš po tornjevima i eliminišeš čuvare.

Ni ja ne mogu da se setim koja je to tačno, pojasni :D

Koja je to misija po redu, pogledaj, piše ti verovatno...

Jel pička kao kukavični muškarac ili kao žensko?

Jebiga igram u igraonici pa ne mogu pogledati.Ništa onda.Hvala, snaći ću se.
Edit Kukavični muškarac.

Da se dotični ne zove Vieri di Pazi?

Ne.Njega sam rok'no.

Da nije neki član Pazi konspiracije? Oni su u Toskani.

Jeste.Kad spasim Lorenca Medićija u Firenci on mi da imena zavjernika.Odma posle toga ide ova misija.

Na kog si zavernika prvog krenuo?

Da ozivimo malo temu, prekjuce je izasao Revelations, a 2. decembra izlazi verzija za PC. Ja nisam mogao da se suzdrzim i morao sam da procitam o cemu se tu radi, i smatram da su ovaj deo trebali da nazovu Complications jer nista posebno nije otkriveno, a ionako zamrsena situacija je mozda postala jos zamrsenija. Zanimljiv deo bi moglo biti igranje sa Altairom jer je njegov deo price izuzetno interesantan. Sto se tice gameplay-a tu je manje vise sve ostalo isto uz par nekih dodataka dok grafika deluje poboljsano, mada i u proslim delovima je bila dosta dobra. Daklem, sto se same price tice ne ocekujte previse jer ovaj deo deluje najtanje sto se tice tog segmenta, mozda i zbog toga sto se previse ocekivalo a oni su veliko finale ipak ostavili za 21.12.2012. kada ce izaci AC III.

E do kurca,ja se bas ponado da cu saznam sto sam moro dizbodem onu picku.

Ne rise da je izaš'o Revelations?! Jaja do! Saću odma' ga nađem i skinem. Inače, što se igrice tiče, jebe keve! 2. deo mi je najjači, pogotovu Firenca, mada je i 1. dosta dobar. Treći je već smor, bar meni. Kurac, izlazi tek početkom decembra.

Uvek verzija za PC izadje kasnije, dosad je izlazila u martu, cudi me da su sad pozurili. Inace, dodali su i novo oruzje koje se zove hook blade...

a 2. decembra izlazi verzija za PC.

Bravo za ja.

Inace, dodali su i novo oruzje koje se zove hook blade...

Opaaa, do jaja fora. :) Ali mislim da i dalje neće ništa prejebati hiden blejd. :)

ja ovo nikad nisam igrao, apstiniram od igrica odavno(sem PES-a). Ovaj cu novi dio da igram, je li zahtjevna igrica, kakava mi treba konfiguracija?