Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jeste, Skidrow, samo ja milsim da ima i neki fix za Options ako ne cuva.
nemam pojma, ja sam kopirao, pokrenuo jednom, posle toga je sve bilo kako valja...
nikad ništa nisam dirao...
e da, kad Ezio uskoči u vodu, mene zaboli glava, ona voda me toliko jebe u mozak to je užasno... u početku je bilo ok ali posle nekog vremena me je tako iritiralo...
http://www.youtube.com/watch?v=beAwQz4eV_g
Ajd' malo rasprave o cuvenom The truth klipu.
Koje je njegovo znacenje, po vama?
Po prici iz Bradruda i Dvojke, rekao bih da su Adam i Eva bili prvi asasini.
Pre će biti da su izrodili prvog asasina...
A ima li poente taj the truth klip?Jel receno zasto se stalno javlja taj subject 16?I dal se ima neke koristi od njega?
Manje--više, to se zna, mene više buni the truth u brotherhood-u... A što se tiče ovog the truth, obratite pažnju na glas koji na kraju kaže Eve, glas je Dezmondov, a na kraju prvog dela u Dezmondovoj sobi u kojoj su ispisani oni znakovi centralno mesto i najveći simbol je znak butterfly effect-a koji se vezuje za putovanje kroz vreme, a jedan od delova edena to i omogućava, subjekt 16 u ACB kaže "Find Eve, her DNA"... Ovo su sve moje pretpostavke, a znajući ove iz ubisofta čeka nas nešto potpuno neočekivano...
http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Adam_and_Eve
Mmm, pa dobro, još dosta će se rasplitati, to stoji, i dalje mi nije u potpunosti jasna uloga subjecta 16, ali, evo, kaže u tekstu da je između ovih "bogova" tj. vanzemaljske rase i ljudi došlo do ukrštanja, i da su tako nastali neki koji su imuni na dejstvo ovih delova Edena- kasnije assassini. Zanimljivo će biti kaako će se ovo razviti, nisam do sad kod Ubisofta sreo ovako zapletenu priču, čak su i teorije zavere po Splinter Cell-u bile poprilično laganeze, moglo bi ovo baš kul ispasti. E, i da, na kraju ovaj glas, po zvaničnom, je Adamov, ali je isti lik, Nolan Nort dao glas i Dezmondu, kao i, iz nekog razloga, onom liko što vam daje drugi zadatak u prvoj igri. Slučajno? Pojma nemam. :D
Upravo tako, posledica ukrštanja je eagle vision koji imaju samo asasini. A što se tiče subjekta 16, teško je bilo šta zaključiti, sigurno je samo to da je on živ i da je one znakove ispisao krvlju Lejle Marino koju je ubio, a potom je pobegao iz Absterga. Meni je najlogičnije da je on neki Dezmondov rod, možda ćale ili brat, jer su i Dezmond i subjekt 16 proživljavali sećanja istih predaka. I Ecio i Altair sigurno imaju mnogo potomaka, ali su ova dvojica ostvarili najbolju sinhronizaciju sa njima. Mene više interesuje šta znači ono što je subjekt 16 rekao Dezmondu.
Desmond: Subject 16? Subject 16: (laughs) Yes, yes, Subject 17.
Desmond: You're dead. I saw your blood! Subject 16: No time. It is far later than you know. Too late to save them.
Desmond: Who? Subject 16: She is not who you think she is. Everything you hope to become, everything you hold dear, it's already gone.
Desmond: Explain. Please. Subject 16: Eden. She... in Eden. Find Eve. The Key. Her DNA...
Desmond: Tell me! Subject 16: I cannot... The sun... Your son... Too weak... Must replenish energy...
Desmond: Don't go! Subject 16: I am with you 'til the end. Find me in the darkness.
Kolko ja kapiram ovo se odnosi na Lucy.
Brate, igraš igru i uživiš se ko poslednji đilkoš "jea ja sam esesin, kako je moćno" dođeš do kraja i razbije ti mozak. Mindfuck, ali je mnogo zaludno...
I ja...
Moguće, ali dosta su dvosmisleni... Ove dve rečenice su mi totalno nepovezane.
Everything you hope to become, everything you hold dear, it's already gone.
I cannot... The sun... Your son...
Nemam pojma, ali to "Your son" i sve ostalo vezano za Adama i Evu me sve vuče ka Kainu, pošto se zna da je on ubio svog brata i dođe mu da je on prvi asasin...
Mozete do sutra da nagadjate, uvek ce doci do neceg drugog, neocekivanog i zbunjujuceg...
Ваљда убичина....
Ај дајте ми линк ваљани и безвирусни за УВ 1 (Алтаир ми требује), душу ви љубим.
au koje sekte jebote ima da instaliram ovo
http://vukajlija.com/var/products/posters/201106/132548/ja-vragolan.jpg?1307053945
Au jebem ti kolko li će Ezio da bude mator u revelations...
Hahaha, ja vragolan i moj čukundeda, extra. Da je bar čukundeda, 300 godina razlika između njih :)
Pa na kraju Brotherhood-a ima skoro 50 godina. A i na poćetku Brotherhod-a se vidi koliko je mator kad Dezmond ima vizije u vili Auditore. Ko juče da je bilo kad se mlatio sa Pacijem na onom mostu, i kad se vaćario sa onom Kristinom :) ...