Prijava

oće li mi neko prevesti ovaj tekst što svi kažu da je kul

Fejz, pročitao sam ga ja na engleski pa preveo na srpski i opet ga pročitao i mogu ti reć da je baš baš smiješan, samo što me mrzi da kucam prevedenu verziju sad, ja sam to preveo u glavu, ka Nikola Tesla.

Фејз укратко, лик одсек'о себи главу да би доказао да је већи мудоња (дебил) од другог лика (исто дебила) који је себи одсеко ногу. лолололололололо

Победијо.

Ал' сигурно се више сморијо овај други, што нема ногу. Овај је макар одма умро и није се мучио, а овај ће да буде инвалид!

Ем осто инвлаид ем другопласирани, какав бедак.

лололо који имбецил аахахахах

Stvarno su budale, ali nekad imaju sreće. Moj ćale imao jednog kolegu koji je pokušao da se ubije, i opalio pištoljem sebi u slepoočnicu, ali mu je metak prošao preko čela, onako ispod kože, i izašao na drugu stranu. Završio je u bolnici sa povredama, ali je ostao živ. Koji fejl, ne može ni da se ubije kreten.

Inače je kretenski umreti...

Umreti je normalna pojava i uopste nije kretenski

Moj poznanik popio red bul ( prije toga je jeo one droge, al to nije bitno ) i odlučio da odleti kući, da sere. Popne se na zgradu i... Špartlom ga skidali sa asfalta, nije ni pola puta do kuće uspio. Kakav debil, trebao je bar 3 red bula da popije da bi uspio.

Ne kažem da nije normalna pojava, ali je svejedno kretenski.

Који цар овај Словак.

Краљ. Него, није лепо објашњено. Шта, провирио је кроз прозор тако да му глава буде изнад крова?

ja se razmisljam da ovo submitujem za darwin awards... al me stra da ne navucem neku sranje karmu :)

Ма јок, гурно главу кроз онај шибер на крову и цап.

Краљ. Него, није лепо објашњено. Шта, провирио је кроз прозор тако да му глава буде изнад крова?

Kako nije?

U jednom trenutku Tomaš Čeman, koji je, prema rečima drugih putnika bio pod uticajem alkohola, izvirio je kroz šiber autobusa u nameri da sedne na krov.

Međutim, kada je kolona prolazila pored Beogradske arene iz pravca Novog Sada, mladić je udario u nadvožnjak visine 4,3 metra i na mestu ostao mrtav.