Партнери смарачи

1. Десна партнерка сморила, ових дана се више дружим са левом.

2. Ево сад ћу рећи шта је било, видим да неки закључују наглавачке.
    Тражила је да се видимо у 11 јуче још, и као ајде. Увече се покачимо нешто преко порука и нико не прича ни са ким цео дан. Пишем јој, не одговара. Добро, искулирам. Вероватно неће ни да се види ујутро. Кад ево је, из неба у недра. И ајде, наврат нанос, ништа не приговарам. Искидам се да стигнем што брже могу и онда каже немој долазити.

А, па то су сад неки нови моменти. То је већ друга прича. Но, и то се да решити врло лако.

http://bih-x.info/wp-content/uploads/2010/03/zlostavljanje1.jpg

3. Ali inače, mrzim osobe koje kasne, to me tako lako izbaci iz takta. Uvek dođem neko vreme ranije, ali najviše mrzim onaj osećaj kad osoba kasni 15 minuta, a ja kao popišan stojim, pa krenem da se prestrojavam da li smo se dogovorili da se nađemo baš ovde uopšte. Auh, koliko to mrzim.

4. Ma voliš ti da te ona gazi. I ja mrzim kad ljudi kasne, al' sačekam pa im otresem u facu sve što mi padne na pamet dok ih čekam.

5. Тако је било, не мењам ја причу. :/

6. А, бре, ионако ћете да раскинете.

7. E to Peki, nalazimo se na 10 minuta od nečije gajbe, i ja dolazim 5 minuta ranije, da ne bude da kasnim, a taj neko kasni, a živi na 10 minuta, a meni treba pola sata do tamo. To me tako iznervira, svaki put.

8. Jogurte, a zašto ste vas dvoje zajedno? Očigledno samo gubite vreme...

9. Jebi to, pa odjebi.

10. Jebi to, pa odjebi.

A ako si već jebao, odmah odjebi :)

EDIT: Da pitam ove lingviste, da li u ovoj gore rečenici i uopšte, smajli menja znak interpunkcije? Ili treba da se stavi tačka, pa smajli?

11. Ма брате не знате ви све приче. Ја сам, док сам радио, завршим посао у 4, идем одмах за Земун на часове у 5. Идем кући пребијен у 9 као кер и зове ме да се нађемо. Увек сам јој излазио у сусрет, и по киши и по снегу. И чекао је. Ма боли ме више курац.

Заједно смо јер је брате риба лепа и згодна, а и паметна. Али њен карактер ће ми доћи главе изгледа.

12. Da li bi smeo da joj pokažeš ovu prepisku?

13. Ona tebe jebe u mozak. Ma handri te žestoko.

14. U startu si se zajebo, zaljubio si se ili tako nešto... Treba odma' da se postaviš kao alfa mužjak xD

15. To što je neko lep i zgodan ti je najmanje važno... Ako se ovako ne slažete kao osobe, džabe sve...

16. Jogurte, oš onda da ona tebe jebe, sretno do kraja života?

17. To što je neko lep i zgodan ti je najmanje važno... Ako se ovako ne slažete kao osobe, džabe sve...

Одо у кафану :)

18. Одо у кафану :)

ta ti je ka' Njegoševa :D

19. Ja imam vezu 2 i nesto godine,sve funkcionise odlicno,kad se desi neki takav ispad,a ne desava se cesto,popricamo,kazemo sta imamo,kome sta smeta i kraj.Nastavljamo sa jebanjem. :D Tako da je ti je moj savet da joj u startu kazes sve,da razjasnite sve istog momenta,kazes joj sta ti smeta,ako hoce da promeni-hoce,ako nece,onda imate problem.Naravno isto i ona tebi sve tako,po spisku.. :)

20. A, vidim ja, ti si izgubljen slučaj.
    Idi bre u kafanu gdje je zgodna konobarica i ladno pivo.
    Štaš koji kur više od života!