Prijava

Dobro, za prvu pomoć, može :) Ali naći ćeš ti već neku drugu koja ti odgovara... Bar žena ima kol'ko 'oćeš :) Vi, muškarci ste u deficitu :)

Мало оштрије са њом. Послушај Џимија, он уме добре савете у вези са тим да подели. :)

Jogurte,daj joj kite na kasicicu,pa ces da vidis kako ce da bude dobra! :)))

bvdlga, pa cilj je nju da kazni, ne sebe.

Јебаћу је у дупе. То је боли.

Stalnog partnera i redovan seks je u današnje vreme isto kao i dobar posao, teško pronaći. Prema tome, mislim da je ovde Jogurt smarač.

Е моја Натице, јеси старија, али ниси у праву. Кад се целу везу трудиш да удовољаваш другом, на крају ти то и ради. Ма ја сам крив свакако. Нисам ја за везе.

Na početku veze je potrebno objasniti neke stvari:

Prvo, dimate jednu kevu i da ste i nju jedva skinuli s kurca. Tako da vam nova keva na kurcu ne treba. Da ni ta keva nije uspela da vas vaspita kako treba tako da ona svojom pičkom precenjenom neće uspeti sigurno.

Da se mane toga palamuđenja, da šalje manje od dve poruke dnevno ako ne mora i da zove manje od jednom dnevno ako ne mora. U suprotnom, ne vredi ni ulaziti u vezu.

Drugo, da vaginalnu manipulaciju ostavi za giliptere koji nisu pratili svetsko prvenstvo u Francuskoj kad se Lilijan Tiram najebo mile majke Hrvatima i to dva puta. Zato što su još uvek mladi pa nisu svesni da je njena vulva štrokava precenjena i da tak'e na potezu od futoške pijace do keja ima k'o kokaniđe u Miletu Kitiću prokletom. U suprotnom, ne vredi ni ulaziti u vezu.

Treće, ali ne i najmanje bitno. Upozorite je da se ne zajebava sa vašim društvom i da ne pokušava da ga razjebe, jer ne samo da ćete je ostaviti već ćete petominutni snimak pušenja vašeg kurca (POV) poslati njenom ćaletu i kevi. Da vide kako im srećica žulja noćima kurčevinu k'o gladan doberman švarglu.

Eto. :)

Френки, вас тролује. Он је најрепрезентативнији случај вагиналне манипулације. Јел тако душице мва :*

Сишао сам на следећу, вратио се назад.

Какав данак неискуству. Наставиш даље и одеш да се зајебаваш. Ај што те је зајебала да неће се види с тобом, него те је тако лепо вратила у кућицу.

mnogo si surov jebote frenki

Ма истина је окрутна, ал' Френки објаснијо.

katija

Френки, вас тролује. Он је најрепрезентативнији случај вагиналне манипулације. Јел тако душице мва :

Pričaćemo kad dođemo kući. :

Drugo, da vaginalnu manipulaciju ostavi za giliptere koji nisu pratili svetsko prvenstvo u Francuskoj kad se Lilijan Tiram najebo mile majke Hrvatima i to dva puta.

Ahahaha, objaniJo. Da moze plus na komentar, ovde bi svakako pao jedan.

Pričaćemo kad dođemo kući. :*

Нек ме лазање чекају на столу и напуни ми каду и упали свеће :П

A šta ako riba stalno navaljuje da te jebe veštačkim?

Нек ме лазање чекају на столу и напуни ми каду и упали свеће :П

Nećemo pred gostima. Suzdrži se malo. :p

Сад испада да је био неспоразум. ХА! Она је изашла раније, па је блејала и било јој досадно па је ипак одлучила да хоће да се види. И није разумела једну моју поруку у сленгу, надркала се и отишла. Е трсићу је ко за Нову Годину!!!!

Puna kada svetlećih lazanja?