Tri osnovna muška kompleksa + reklame za tike

1. А није више интересантно да лупам. Лик стварно објаснио неке ствари.
    Једино од овога што имам јесте ћелавост коју сам од оца наследио, али ми то не смета. Остало ми је кул. 193 цм висине, а задовољан сам и овом другом мером, тако да ето...

2. Pih, Kurd! Partibrejkeru! :)
    Ali sve je tačno... Jedan je tako prevario komšinicu koja je divna žena i koja ga je volela do neba zato što se bojao da ona njega ne prevari jer je previše lepa, a on akrep. Niski akrep. Ili je bilo obrnuto? U svakom slučaju čula sam lomljavu preko puta zgrade i raspravu. Ali kompleksi su čudo.

3. Одлично , ја сам 180 , ај се јебемо?

Prođe me želja, ipak sam ja žensko i treba da ispaljujem i maltretiram jadne muškarce (odlične visine).

193cm... Nije ni čudo što si međeda na profilnu turio. I kako sad ti da budeš sto? Ja već sve isplanirala... E... Što si zao.

4. JA IMAM 125 KILOGRAMA i 191 CM ! JA SAM SUPERIORAN !

5. JA IMAM 125 KILOGRAMA i 191 CM ! JA SAM SUPERIORAN !

Uuuu, slažem se... Vas trojica možete poslužiti za razne vrste vuče raaaaznih tereta... Uz to ste visoki, lepo za gledanje. Čudo kako se ne javlja niko ispod 165?

6. Ово већ постаје "ко (има) већи" такмичење. Ц!

7. Čudo kako se ne javlja niko ispod 165?

Nema!
    Da vidiš tamo na Dimenzijama... Ja došla, pa se prosto osećam sitno i žeMstveno pored tih motki tamo (grmalji nisu, sve nešto mršuljavo budibogsnama, osim Jezivog, čovek pobedio!).

8. Ово већ постаје "ко (има) већи" такмичење. Ц!

Ovo je objašnjenje dva najveća kompleksa u jednoj rečenici. I to je naravno rekao međed od 193, a ne neki ispod 170.

E, Jacka, slatka, nas dve se očito slažemo da ti visina ništa ne znači ako si motka. Ili grmalj ili ništa. Isto kao što se sise ne važe ako si debela.

9. Evo ja...meni je ona stvar ispod 165 cm i uopšte nemam kompleks zbog toga.:-)))
    Brijem glavu zato što me kosa nervira i voleo bih da nemam ni jednu jedinu dlaku.
    A nisam ni nizak, tamo negde preko 180 i tamo negde preko 100kg. :-)

10. Džaba vam visina i težina ako ste ružni.

11. ispod bez zareza? ;) Kurd... Dobre kile, dobra visina. Kažem ja... A ti našao da pričaš o kompleksima. Gde su oni ispod 165 da se izjasne?

12. Pa tačke, zarezi i ostala interpunkcijski znakovi se ne računaju u matematiku! :-)))

13. Imaš visinu... Ako ti i fali zarez, imaš visinu. Tako da su ti svi ostali kompleksi ukoliko ih ima oprošteni.

14. Oćelaviću za koju godinu, visok sam dovoljno, mada moglo bi još 5 cm. A za ono treće, nisam još čuo žensko mišljenje, a moje se ne računa.

15. visina ništa ne znači ako si motka. Ili grmalj ili ništa. Isto kao što se sise ne važe ako si debela.

Tako je! Kakav je to muškarac ako može da se sakrije iza okrugle bandere???
    Meni često kažu da ljubav ne zna za centimetre (prosto se nekad zapitam da li da čitam redove il' između njih), i onda baš poklopim tim - kako onda zna za male sise! Ma budalaština! :))

16. Di ste visoki, baš mi crče sijalica i ne mog' da do'vatim. Umesto što se tu falite, budite korisni, dechko!

17. nisam još čuo ničije mišljenje

Ово је гнусна лаж, сем ако ниси невин! Док не стекнеш утисак о димензији, питаш сваку коју можеш, али у увијеној форми, као брига мене за то :)

А може се рећи да сам међед, сморена, - 193 цм/110 кг.

18. - o jbg sad, velika sam žena pa volim da je muško visoko, ne znam da li bi me ikad privukao malen muškarac, al maleni me se boje pa mi ni ne prilaze, mada i prosječan rijetko dolazi u obzir jer na štiklama imam oko 190, pa i ne volim pretjerano muškarece manje od 190, al jbg izađem u susret ako neki bas navre :))), al manji od mene, ne nikako, ni pod tačku razno
    - malena muškost isto NO NO, mada imala sam sreću da se sa malima nisam ni susretala, sa prosjekom se snađema, ali sa malim sumnjam da bi
    - ćelavi mi ne smetaju ukoliko su spremni da cijelu glavu obriju, sve drugo je fuj
    ... ima i još jedan problem sa kojim se često susrećem, a to je muško očajavanje zbog manjka para a pogotovo kad para imaju manje od cura, onda postanu manji od makovog zrna, nit im se može dići i da zmaja među nogama imaju.... ne kontam zašto je to tako al jbg tako je

19. Di ste visoki, baš mi crče sijalica i ne mog' da do'vatim. Umesto što se tu falite, budite korisni, dechko!

Може, али наплаћујем по адвокатској тарифи :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.