Tri osnovna muška kompleksa + reklame za tike

1. Veliki problem je piskavost glasa. Naročito kad skontaš da riba ima dublji glas od tebe. Užas.

Sa tim obično idu i ostali kompleksaški problemi, tipa malih ili žemstvenih šaka koje je enerdži opisala ili niskog rasta, jedno je skoro obavezno da sledi od ova dva, pa te moramo u posebnu kompleksašku kategoriju ubaciti. Pod- hermafrodite izbegavati. dovoljni su sami sebi. trolololo

2. natnat, energija, jacka i smorena mogu samo da nam zavide!

ProvaliJo nas...jbg.

3. Znači ja ću da umočim ako imam šake ko lopate, 150 kila, ako sam visok kao Divac, ako nosim patike i ako imam paliju od 25 cantima? Peace of cake...

4. Znači ja ću da umočim ako imam šake ko lopate, 150 kila, ako sam visok kao Divac, ako nosim patike i ako imam paliju od 25 cantima? Peace of cake...

Rekoh ja da si ti pametan za nekog ko je nizak. ;)

5. Viši sam od tebe... debela olololo

6. Fali ti još centimetar (visine) da budeš odgovarajući, mršavi. Navlači te patike. lololo

7. Znači ja ću da umočim ako imam šake ko lopate, 150 kila, ako sam visok kao Divac, ako nosim patike i ako imam paliju od 25 cantima?

Što se mene tiče... Jebo patike...

8. Mislio sam nešto drugo da navučem, ovako ništa...

Što se mene tiče... Jebo patike...

Ahahaha to mi olakšava posao.

9. Znači ja ću da umočim ako imam šake ko lopate, 150 kila, ako sam visok kao Divac, ako nosim patike i ako imam paliju od 25 cantima?

Ne mora baš kao Divac.

10. Znam... Uvek sam tu da pomognem kol'ko je do mene...

11. Ne mora baš kao Divac.

Samo vi skidajte ove kvestove, na kraju će biti dovoljno da imam dva oka i prste lololo

12. posle ovakve obuke, za eleka vise nema zime.

13. Znači ja ću da umočim ako imam šake ko lopate, 150 kila, ako sam visok kao Divac, ako nosim patike i ako imam paliju od 25 cantima?

Ovde ti patike ne trebaju. Da.

Mislio sam nešto drugo da navučem, ovako ništa...

Hahahaha, Jacka i ja ti lepo kažemo, prvo nekako moraš narasti (u visinu) još taj jedan cm (za nju i više verovatno). Sad kako... Ako imaš dužu kosu, da te udri malo struja? Dobiješ lepu frizuru i vizuelno se izdužiš. lololo

14. Pa natnat me jedina videla uživo, nek vam ona prenese svoja iskustva.

15. Men' ne računaš, elek, a?

16. E, a uvek sam se pitala, Elek će da nam kaže... On je nizak, mršav ali sladak jer je iskren i zna da upali jugo. 'El se ti kompleksi pojačavaju ako si virdžin u koliko puta se povećavaju? Da li ste sposobni da izađete na ulicu?

Samo vi skidajte ove kvestove, na kraju će biti dovoljno da imam dva oka i prste lololo

Će ti skinemo (kvest), ali će ti nabijemo još dva (kvesta), tako da ćeš stalno morati da se usavršavaš. Bože, al' su zabavne ove zagrade.

17. Pa tad sam bio pijan,a i znam da ti ne bi rekla ništa loše lololo

18. Hahahaha, Jacka i ja ti lepo kažemo, prvo nekako moraš narasti (u visinu) još taj jedan cm (za nju i više verovatno). Sad kako... Ako imaš dužu kosu, da te udri malo struja? Dobiješ lepu frizuru i vizuelno se izdužiš. lololo

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/316627_2319772551595_1167973922_2816799_418242_n.jpg

prodjoh ja na ispitu :)

19. El se ti kompleksi pojačavaju ako si virdžin u koliko puta se povećavaju? Da li ste sposobni da izađete na ulicu?

Pa pošto sam ja totalno šašav, kod mene se i ne primeti da sam nevin. Rekao bi čovek neki težak manijak...

20. Pa tad sam bio pijan lololo

Pijan, skoro visok, mršav, neiskusan momak, verovatno nevinog dečačkog izgleda.... pedobear look lolololo

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.