Tri osnovna muška kompleksa + reklame za tike

1. Pa ono, ja nisam nešto visok, bio sam sa dosta viših riba. Mada ono, još sam mlad, rašću.
    Što se tiče ćelavosti, u mojoj porodici već generacijama niko nije imao problema sa ćelavljenjem. Mada, i za to sam mlad još da brinem lolol
    A za ovo treće, fala kurcu nemam problema.

2. E, ima kod mojih u selu neki mučenik, ćopa na jednu nogu, šlogirao se u ruku pre 10 godina, ima jedno zrikavo oko, ali ima i jednu koja se skoro u njega zaljubila.
    E, sad spremaju svadbu, a nju danas pita na autobuskoj stanici komšinica: "Pa kako bre sele, de njega nađe", a ona na to: "Pa šta, malo rukica, nalo nogica, malo ono okance, ali mnogo je dobar čovek".
    Eto vam ga NA!

3. prodjoh ja na ispitu :)

Verujem da se i Jacka slaže u ovome: O, da, prošao si. ;) Mož' još koju kilu da nabaciš, ali prošao definitivno. hrnj, hrnj

4. prvo nekako moraš narasti (u visinu) još taj jedan cm (za nju i više verovatno).

M'jok... Ja sam se sirota dibidus srozala onomad kad sam skapirala foru sa debelim đonom... Ako s patikama može da prođe meni dosta. Postajem skromna od večeras...

posle ovakve obuke, za eleka vise nema zime.

Pa ne izjašnjavaš se, poradile bi mi i na tebi...

smorena sve rekla, jacka klima glavom.

bio sam sa dosta viših riba.

Pa kako bre ljudi??? Kako može to? Evo sad sam mrtva ozbiljna.

5. Šta imate protiv ribok patika?!!

6. Šta bre? Dadoh ti pedobear look. to je komplement. Ali sad je nestao jer si rek'o da si manijak. Pih... Taman uzeh da te simpatišem na manijakalan način.

E, ima kod mojih u selu neki mučenik, ćopa na jednu nogu, šlogirao se u ruku pre 10 godina, ima jedno zrikavo oko, ali ima i jednu koja se skoro u njega zaljubila.
    E, sad spremaju svadbu, a nju danas pita na autobuskoj stanici komšinica: "Pa kako bre sele, de njega nađe", a ona na to: "Pa šta, malo rukica, nalo nogica, malo ono okance, ali mnogo je dobar čovek".
    Eto vam ga NA!

Ima i toga, al' to je duži put. Treba se zaljubiti. Meni mnogo treba za to. Al' kad me drmne ne popušta. Kao najgora smaračka bolest, samo se zlopatiš. :(

7. Koja je ovo agresija na muski pol od strane 3-4 pripadnice suprotnog...
    Ja imam 170, (imam 15 godina jbt), al uvek ispadam najnizi u drustvu jer 90% ortaka nosi jebeni Air Max muske stikle, a ja Starke, ili ravne adidaske. Nisam celav (hahaha) a ovo dole nije lose, al uci ce u upotrebu tek za koju godinu. Mislim da je najvaznija visina, jedino oko toga imam problem, al samo zato sto u drustvu ispadam najnizi, a sa devojkama nema problema, moja je jedva malo niza od mene, sreca ne nosi Air Max mozda bi bila i visa. Cale mi ima 185, keva 175 pa se nadam da cu dogurati barem do 180. Pozdrav.

8. Pa kako bre ljudi??? Kako može to? Evo sad sam mrtva ozbiljna.

i ja.

9. Ponizak jesam, barem smatram tako. Imam 172 a 17 godina. Valjda ću do 180 narasti lolo.
    Ćelav nisam hvala bogu a za močugu se najmanje brinem, sa njim nikad nisam imao problema. :)

10. Šta imate protiv ribok patika?!!

Rekoh, neću da čujem da je neko pljuvao po patikama, bijem bez budak!!!!

11. @Donnie Darko da nismo neki rodjaci, slicna visina, ista zelja hahaha

12. natnat
    E, ima kod mojih u selu neki mučenik, ćopa na jednu nogu, šlogirao se u ruku pre 10 godina, ima jedno zrikavo oko, ali ima i jednu koja se skoro u njega zaljubila.
    Eto vam ga NA!

utješi me natant :)

nego, ja kako god okrenem ispunjavam uslove osim ovog zadnjeg

visok sam 187, ima me žensko, da ne kažem čoek, za šta i uhvaiti, patike nosim, e jedino me jebe ova zadnja stavka... ne mogu ja to skratiti zbog vas što bi rek'o crnogorac

13. Šta bre? Dadoh ti pedobear look. to je komplement. Ali sad je nestao jer si rek'o da si manijak. Pih... Taman uzeh da te simpatišem na manijakalan način.

Pa idem u elektro školu, šta ti još treba lololo

14. Donnie Darko da nismo neki rodjaci, slicna visina, ista zelja hahaha

Ko će ga znati :) Nemam komplekse od toga uopšte kao što neki imaju. Čak i da ne narastem, jebe mi se lolo

15. Lol, a to mi najjače kad neko proziva lika nižeg 5 cm od njega. Fejlčuga žestoka.

16. visok sam 187, ima me žensko, da ne kažem čoek, za šta i uhvaiti,

Ovde smo Jacka i ja utvrdili da može bit dovoljno. Tako da se ne sekiraš. :)

Pa idem u elektro školu, šta ti još treba lololo

Nevini manijak... Bože, koliko li je to strašno stvorenje... Ti ćeš nas sve ovde (poubijati). lololololo

17. Boli nas uvo,nas (za sad) niske, ja cu loviti niske devojke dok ne narastem, ako ne narastem, nastavicu kao i do sada i jebe mi se za misljenje drugih :D

18. Pa jebiga, do sad sa kojim curama sam bio su sve bile niže od mene, glupo je videti niskog momka i visoku curu, barem meni :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.