Tri osnovna muška kompleksa + reklame za tike

1. Pa jebiga, do sad sa kojim curama sam bio su sve bile niže od mene, glupo je videti niskog momka i visoku curu, barem meni :)

Amen for that.

2. Lol, pa ono, bio sam sa ribama tipa 2-3 cm višima od mene, gotovo neprimetno. To jeste malo čudno, al' prihvatljivo je. Ali više od toga je čudno.

3. Amen for that.

Pa da, jebiga jeste da sam srednje nizak ali nikad neću tražiti višu curu, to je potpuno besmisleno. Za sad 172, dođem do 180 ne dođem, zaboli me. Uvek se može naći super cura samo kad se hoće :)

4. Zato sam ja na maloj maturi ispao kao jebeni kepec, kad je pratilja ( moje visine) imala stikle k'o stapove...al dobro, nisam bio jedini.

5. Koja je ovo agresija na muski pol od strane 3-4 pripadnice suprotnog...

Pa pusti nas da fantaziramo, što si takav... :(

Nije, brate, da sam nacrtala pa sad dok nema takvog ostali razlaz... razgovaramo malo. :)
    A ako ćete da crtam ideal onda negde približno
    http://www.sportske.net/text_images/201108/avramovic41970020110802175132.jpg

EDIT: A i ovaj je zvezdaš, pa opet nije pod konac... pod konac neeema!

6. Nego nikad nisam kapirao zašto se cure pale na njega
    http://www.celebs101.com/gallery/Johnny_Depp/1077/Johnny_Depp05.jpg
    Čak i dan danas. Mislim dobro on izgleda i sve to, ali ne kapiram zbog čega je devojkama toliko poseban :)

7. ovaj je gori od stojkovića... on je ba dijete partizana i trebao bi da ide gdje mu je mjesto...

8. Nevini manijak... Bože, koliko li je to strašno stvorenje... Ti ćeš nas sve ovde (poubijati). lololololo

Može bit...

9. Ja sam jednom bila sa nekim likom moje visine (tričavih 163 (u visinu))... Tooooooliko je bio iskompleksiran da je to strašno. Svuda se svima javljao čak i onima sa druge strane ulice koji ga ovako ne bi ni skontali, i naravno znao je ceo grad i svima se javljao pogledom ''i ja imam devojku''. Znam još petoro tako niskih i isti su. Imali su stalno neke kratke veze, devojke ih ostave zbog preteranih kompleksa. Rekla sam da sebe više tako mučiti neću. :)

Ja ne kažem da nema i dobrih, vi što vam je svejedno ste jedni od njih, ali neću time da se zamajavam kad na takve naletela nisam, a i život je previše kratak da bi tražila dobrog niskog momka. Kratak. O ironije. ;) Naći će ga neka druga. Ako naletim na nekog OK, javiću. :)

10. Jedan je mene tako zajebavao što je viši od mene pa nije dobro prošao :) inače sam 183cm visok,ćelav nisam al se šišam tako :) a što se tiče treće stavke,mala se ne buni :)

11. Pa jebiga, do sad sa kojim curama sam bio su sve bile niže od mene, glupo je videti niskog momka i visoku curu, barem meni :)

To ti kažem! Živele elekove patike, bar za vizuelno!

A taj Dep, jebeš mi sve ako znam! Meni on ko umočen u kanalizaciju pa izvađen napolje, sve vukući za kosu...

12. A taj Dep, jebeš mi sve ako znam! Meni on ko umočen u kanalizaciju pa izvađen napolje, sve vukući za kosu...

Ko će znati, većina cura se pali na njega to je nešto nemoguće, mogu misliti kako je bilo kad je bio mlađi lolo

13. Hvala bogu nemam takve komplekse ( ne hvalim se okolo sto imam devojku, jesam malo u pocetku posto mi je prva, al posle sam se smirio)...
    Neko je pomenuo piskav glas, to je istina, kolko ja znam. Moj drug iz osnovne je imao tako piskav glas, dok smo mi u 13-14 pricali ko Dart Vejderi on je zvucao kao pacovic... jos smo ga zezali zbog toga, postao nesiguran... i evo, zaljubio se u World of Warcraft.

14. Može bit...

Ovo izazva jedan sadistički hrnj kod mene.

Zovite me licimurom, Džoni nije nešta visok i malo je gejast, al' ipak on ima ono nešto. Eto i to postoji. Ono nešto. Šta je to... Neka filozojebi raspravljaju. Nisam pametna.

15. i evo, zaljubio se u World of Warcraft.

Ta da!
    Gledaj ja znam dosta njih koji sasvim dobro izgledaju, visoki su, kosmati, ali nemaju curu, niti će imati još dugo godina. Zašto?
    Zato što su gejmeri. Jebali majku ti likovi nemaju cure do 30-te godine, to je nešto neverovatno.

16. Bolje da se pale na Depa nego na onog zbog cijeg imena mi se smucio odredjeni zacin (znate vec ko)...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.