Tri osnovna muška kompleksa + reklame za tike

1. nisam, sinoc sam stigao kuci, jbg.

2. jebi se... a i ja, kad ne idem redovno na najjaču temu na vuki :)

nego, da ne bude spem, moje mišljenje je identično lemajinom

ma nije bitno, važno je da ima dobru dušu... šalim se. iz mog iskustva, niski tipovi su jezivo iskompleksirani, i ti kompleksi se ocrtavaju u čitavom njihovom karakteru. kad kažem niski, mislim oko 165 cm. jer realno od tri navedena problema ovaj je najuočljiviji. ako oćelaviš nije strašno ima toliko kul ćelavih tipova pa to onda i nije tragično (eto kao brus vilis... mmmmm... brus vilis.... mmmmmhhhhhhh). malu kitu ne mož niko da ti vidi osim ribe sa kojom si, ali i tu ima taktika, možeš npr prvo da je nateraš da se zaljubi u tebe, onda joj neće smetati koktel viršlica. ali, ako si liliputanac, e onda jbg, nema ti izlaza. takvi tipovi su obično histerični, samoživi, opsednuti sobom, sebični, dvolični, nepouzdani, sitničavi, mamini sinovi, zlobni i zluradi, itd...

ovo objašnjava cijelu temu i vjerovatno može LOCK

3. 1. Neveliki kurac
    2. Brzo napaljivanje i još brže svršivanje
    3. Kriv kurac (A ne kriv nos.)

4. Јест, паметна та Лемаја понекад.

5. najpametnija je bila kad je izabrala bosanca lololollo

6. Уууууу, Лемаја, шта ти рек'о! :))

7. heheheh znam ja sta valja... :P

8. eto, ja sam imala tri drugarice. dve su bile (zapravo, još uvek su) toliko lepe i zgodne da ti pamet stane. i još i pametne i obrazovane. ova treća - lopata. nos kao sečivo za burek, rošavo lice sa pet kila šminke, poprilično tupava. ali kad izađemo, ove dve (i mene, koja se šlepujem na konto face i sisa, zajedno sa njima) niko živi ne startuje, a oko ove ružnaje se tipovi pobiše. i onda smo razmišljale šta to ona ima što mi nemamo. i na kraju skontamo - bezobrazan flert. kada je tip snima, ona njega uzme da snima od glave do pete, pa direkt u oči, sa sve pogledom "imam tvoj kurac u ustima i volim to, vodi me kući pa ću da ti pokažem šta sve umem, a prilično sam glupa pa neću praviti frku ako me više nikad ne pozoveš". ja taj pogled ni dan danas ne umem da napravim, mene kad tip snima ja se sva pogubim, okrenem glavu na drugu stranu i pretvaram se da ga ne vidim. ni sama sebi nisam jasna kako sam mislila da tako glupom taktikom nabacim dečka. a onda sam uvela internet!

to sto ona radi je zenski no-no. al boli je djana, pametnija od sve vas tri sto je proglasavate tupavom.

9. eto, ja sam imala tri drugarice. dve su bile (zapravo, još uvek su) toliko lepe i zgodne da ti pamet stane. i još i pametne i obrazovane. ova treća - lopata. nos kao sečivo za burek, rošavo lice sa pet kila šminke, poprilično tupava. ali kad izađemo, ove dve (i mene, koja se šlepujem na konto face i sisa, zajedno sa njima) niko živi ne startuje, a oko ove ružnaje se tipovi pobiše. i onda smo razmišljale šta to ona ima što mi nemamo. i na kraju skontamo - bezobrazan flert. kada je tip snima, ona njega uzme da snima od glave do pete, pa direkt u oči, sa sve pogledom "imam tvoj kurac u ustima i volim to, vodi me kući pa ću da ti pokažem šta sve umem, a prilično sam glupa pa neću praviti frku ako me više nikad ne pozoveš". ja taj pogled ni dan danas ne umem da napravim, mene kad tip snima ja se sva pogubim, okrenem glavu na drugu stranu i pretvaram se da ga ne vidim. ni sama sebi nisam jasna kako sam mislila da tako glupom taktikom nabacim dečka. a onda sam uvela internet!

http://www.youtube.com/watch?v=Bf5DEfeK-XU

10. hahahah kakav ludak...

jbg celt, ne znam koliko je pametnija od nas, ali da li je imala vise seksa od nas, to je sigurno :)))

11. jbg celt, ne znam koliko je pametnija od nas, ali da li je imala vise seksa od nas, to je sigurno :)))

Svi zapeli "koliko ih je bilo" niko da pita "koliko puta jebilo"

Daklem, ne mora da znači...

12. Najbolji način je sprdati se sa svojim nedostacima, pa će partnerki isti biti jako simpatični.

13. Najbolji način je sprdati se sa svojim nedostacima, pa će partnerki isti biti jako simpatični

Oće kurac, tad će još više da bude nezadovoljna malom kitom i da traži kod drugog. :)

14. Oće kurac

Glavni problem! Žene su prezahtevne! :)

15. Pa ako se postaviš kao "ja sam najbolji frajer na svetu", a imaš nedostatke, onda ti nema pomoći. Ali ako si svestan svojih nedostataka i zbijaš šale na osnovu njih, nekoj će to biti simpatično. Sve zavisi kakvog traži. Devojku koliko može da privlači nabildovani lik, isto može i neki smotanko ako poseduje nekakav šarm. Sve je relativno.

16. Ako si svestan svojih nedostataka, nema razloga da ih namećeš i pričaš non-stop o njima. To je znak iskompleksiranosti takođe, bez obzira što deluje u fazonu "haha, boli me đoka što sam niži od peglice, ako ponovim to 100 puta, nekom će se to svideti". Oće kurac.

17. Ma možeš ti da se postavljaš kako hoćeš ako joj ne legneš :)

18. Ma možeš ti da se postavljaš kako hoćeš ako joj ne legneš :)

plus iljado, ni ja ne bih bolje sročila

19. Ne znam da li je bilo, nisam iščitao svih 7 strana, ali jedan od muških kompleksa je i kada žena bolje zarađuje (za neke i/ili kada je školovanija).

20. Ako si svestan svojih nedostataka, nema razloga da ih namećeš i pričaš non-stop o njima. To je znak iskompleksiranosti takođe, bez obzira što deluje u fazonu "haha, boli me đoka što sam niži od peglice, ako ponovim to 100 puta, nekom će se to svideti". Oće kurac.

+1

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.