Tri osnovna muška kompleksa + reklame za tike

1. Hm... Sta smatramo pod 'nizak'?

2. Ako si svestan svojih nedostataka, nema razloga da ih namećeš i pričaš non-stop o njima. To je znak iskompleksiranosti takođe, bez obzira što deluje u fazonu "haha, boli me đoka što sam niži od peglice, ako ponovim to 100 puta, nekom će se to svideti". Oće kurac.

Tako je. Ali ako već neko i krene da ga zajebava na tu temu ili se povede priča o tome, može nonšalantno da kaže "jesam nizak, al' mi je zato kita kako treba". Ili "možda mi je kita mala ali jebem kao zmaj". E sad, ako si i nizak i mali ti je, jebi ga.

3. E sad, ako si i nizak i mali ti je, jebi ga.

Možda nije ćelav!

4. Možda nije ćelav!

E!

5. Možda ima dobru dušu. ;)

6. Nemoj da se lažemo...jebeš dušu!

7. Nemoj da se lažemo, baš to ne jebeš, mož bude i kilometarska, obično te zanimaju druge dimenzije!;)))

8. Ja sam retko kad u životu srela lepog muškarca (lepog = ima sve što je potrebno da ne bi imao komplekse, osim za veličinu, to nisam proveravala) a da je bio svestan da i pored svojih kvaliteta tj priti fejsa i/ili hot bodija treba da ima "ono" još nešto. Jebem li ga, gledam i prijatelje u okruženju, devojke koje vrh izgledaju, sa likovima da se iznenadiš na šta liče. Baja uvek može da bude keršme. Lažem, ne može uvek, rodi se valjda takav, šta ga znam.

9. Mess, niko nije savršen, bitno je da je dobro izbalansiran.

10. Шта ако се човек супериоран по овим ставкама заљуби смртно у жену која се ложи само на ниске проћелаве мушкарце скромних примања, и могућности давања, да се тако духовито изразим?
    Све у свему, никад се не зна.

11. Ja sam retko kad u životu srela lepog muškarca (lepog = ima sve što je potrebno da ne bi imao komplekse, osim za veličinu, to nisam proveravala) a da je bio svestan da i pored svojih kvaliteta tj priti fejsa i/ili hot bodija treba da ima "ono" još nešto.

Ubeđen sam da sam jedan od tih malobrojnih :))

12. Ja sam upoznala dosta takvih Mess, njanjanjanjanja! :)))
    Ili imam sreće, ili nemam stroge kriterijume :))

Baja uvek može da bude keršme.

Za keršmeta treba ono nešto više. ;) Inače, tvrdim da i devojka uvek može da bude keršme. ;) Samo ako ume.

13. Ubeđen sam da sam jedan od tih malobrojnih :))

:ego booster: Mrki, totalno si u pravu :))

14. Po svim mogućim istraživanjima to su sledeći:

1. Nizak rast
    2. Ćelavost
    3. Problemi sa kurcem (mali kurac ili impotencija)

Hvala Bogu vec sad mogu da kazem da nemam nista od navedenog, al' sam zato maljaaaav...

15. čekaj da počneš da jebeš pa ćeš tek onda da vidiš dal patiš od impotencije.

16. 1. loš smisao za humor
    2. problemi sa kurcem

A niski muškarci će naći niske devojke i problem rešen.

17. Џими

С овим првим и трећим, фала богу, проблема немам. Што се тиче другог, оћелавићу скроз кад-тад, ал' се тешим и ласкам себи да је и Брус Вилис ћелав и тако... :)

Али Брус Вилис јебе.

18. Neko je spomenuo piskav glas. Ja bih dodala i muške sise. Ne i pivska trba.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.