Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Eternal, ja sam ga ozbiljno pitao.
pa i ja sam ozbiljan....ide zima....s cim ce klub da se greje
Ne, ozbiljno, čekam Lakija da mi odgovori 'oće li da bude izbačivač.
al on je zajeban i mnogo je jak....ubice nekog
Neće, mi ćemo mu reć' da ne priča mnogo i neće bit' ranjenih i mrtvih... Laki, ensr mi maaan!
Ajde moze,ionako sam nezaposlen,treba da se zaradi neki dinar :)
Super Laki! Evo ti rukavice i lopata, i pitaj Eternala đe je kamion s ugljem.
Ma ne treba da se istovara ...
Ja sam malopre iskipovao sav ugalj iza kafane...
Ona plava ručica na kamionu izgleda služi za kipovanje.
E sada samo da neko ubaci ugalj u podrum...
Da sam znao kako to radi,mogao sam da iskipujem i malo bliže podrumu,al' sad jebi ga...
aaaaa a zato sluzi ta plava rucica.....ja mislio to za katapultiranje, ko u avionu....nista onda laki os da radis kao ubacivac posto je poso izbacivaca dobila plava rucica
http://www.youtube.com/watch?v=bp1PMo3s0dw&feature=related
A kolko se to placa?El imam regres i topli obrok i socijalno?
placa se 200 evra....mislim ka imas...ak nemas dovoljno je i 100....topli obrok ces imati sam ak poneses od kuce, al pazi da se ne oladi jer ovde nemas kako podgrejati
Teranje ženskih članova iz kluba je STROGO zabranjeno Statutom društva, i kažnjava se kastr... nećemo o tome.
Самхаин objasnio ti je Reservoir dog....moze da teras muske clanove
Samhain je u teranju. :)
ako bude tero upola dobro ko u covce bolan ne ljut se bice dobro
Реците само ко вам смета, а ја ћу да му претим и да му шаљем перверзне поруке на пвт, има да банује сам себе одавде кад ја кренем да га узнемиравам ;)
auuuuuuu, bojim se da ES nema tolko para da plaća sve te usluge :)
Možda, ali zato ima obećanja kol'ko 'oćeš.
obećanje ludom radovanje :) lud - hehe