Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије (privremena tema)

1. ALI OTKUD VAM TO DA CE ONI TAMO ODGAJATI DECU?! Zar jebeno mislite da bi im dali??

2. U kurac, završi mi post poslednji na strani, niko ga neće videti. Šmrc :(

3. Da li daju singl majkama? Jako jako jako tesko, i moraju dokazati da ce dete imati uzora i u nekom nosiocu kurca. Tako bi bilo i ovo, i jos rigoroznije.

4. Pa meni je to malo čudno, razmišljao sam dosta o tom 2 mame ili 2 tate sistemu, i još nisam prevagnuo ni na jednu stranu. Ne znam da li sam za to da oni mogu da usvoje djecu, ili ne.

5. Pa dube, bolje da dete ima bilo kakve roditelje, bez obzira na eventualni nedostatak očinske ili majčinske figure. Sasvim normalna deca izrastaju odgajana od strane samo jednog roditelja, pa ne vidim šta bi falilo da tu umesto jedne mame bude 2 mame.

Dalje, mnogo je bolje da ima roditelje, nego da nema. Svakako im je bolje kod gej roditelja nego u sirotištu.

6. О томе сам и ја доста размишљао.
    Али, по тој теорији се испоставља да би скоро сва деца без једног родитеља требало да буду психички неуравнотежена.

Koliko ja poznajem ljudi (a nekim čudom znam mnogo ljudi ili bez ili praktično bez jednog roditelja), pomalo su disfunkcionalni. Muškarci koji su odrastali sa jakim uticajem majke a ocem slabim uglavnom su agresivni i autodestruktivni, a oni koji su odrasli potpuno bez oca pomalo su pokupili majčine osobine, malo su feminizirani. Ne mogu da zamislim kako bi to funkcionisalo u širim okvirima, ništa ne tvrdim, samo se pitam.

7. Muškarci koji su odrastali sa jakim uticajem majke a ocem slabim uglavnom su agresivni i autodestruktivni, a oni koji su odrasli potpuno bez oca pomalo su pokupili majčine osobine, malo su feminizirani. Ne mogu da zamislim kako bi to funkcionisalo u širim okvirima, ništa ne tvrdim, samo se pitam.

Dodala bih i da znate da nije potrebno da jedan roditelj zaista bude fizicki odsutan da ga dete ne bi osecalo kao sto je potrebno.

8. E, a da se recimo gejevi mačuju kitama, to ne bi bilo toliko gej koliko tovarenje u rč. Šta vi mislite?

9. E, a da se recimo gejevi mačuju kitama, to ne bi bilo toliko gej koliko tovarenje u rč. Šta vi mislite?

Mislimo da si bolestan. :)
    To su gluposti, ne razumem što tako razmišljaš? :D
    Misliš da se gej osobe mačuju kitama i time se pretpostavlja da su gej ili su gej kad padne prvi anal? To je nebitno. Gej je gej.

10. Ja bar ne govorim za sebe u množini, ali dobro.
    Ni ja ne znam što razmišljam o tome, došlo mi.
    Pa koliko god fini bili, jednom mora doći do seksa, a samo oral ili rad rukom nije rješenje na duge staze, koliko god ljudi bili zaljubljeni.

11. Dube, nije to njima tako tesko, ne brini;)))

12. Ne, ovde je došlo do male zabune.

Dube, nije to njima tako tesko, ne brini;)))

Ja sam rekao da mi je ogavno da se trše analno dva lika, ali recimo kad bi mogli da se mačevanjem sa njihovim muškostima dokopaju vrhunca, to bi bilo nekako estetski ljepše. Jes da mi je i jedno i drugo bezze skroz. Ali jebi ga, laik.

13. A da li razmisljas o tome koliko bi tvoj koitus sa devojkom bio privlacan nekome? Nisi ti Smarko, nisi najlepsi.

14. Joj, ne mislim ja o tome uopšte, nego mi palo na pamet kad sam vidio aktivnu temu. Ja geja nikad u životu nisam vidio. Mislim jesam vidio dvojicu jednom ispred kafane kako se ljube i umalo povratio(ali to je i zbog alkohola), ali nisam nikada pričao sa nekim gejem. I nemoj mi te moderne riječi. Koitus, reci seks ili jebanje.

15. Pre par meseci sam pazario u Tempo-u. Ispred mene su bila dva očigledna, ali veoma kulturna pedera. Strpljivo su čekali svoj red na kasi i ničim drugim nisu izazivali pažnju osim svojim "metro" izgledom. Sto osamdeset stepeni od njih se nalazio jedan hetero par; nabildovani ćelavi lik kome koeficijent inteligencije 77 piše na čelu i njegova droplja, bucmasta, rumena ljankase koja je do skoro verovatno čuvala ovce na Romaniji. Njih dvoje su se vatali pred onolikim svetom, cmakali onako glasno, kao kada ližemo nešto kiselo pa cokćemo. Sve u svemu, bilo je toliko iritantno da mi je malo falilo da se okrenem i kažem ajde pojebite se tu ako možete. Naravno nisam smeo zbog nabildovanog vola. Posle sam čuo ono "žensko" da je rekla: "vidi ova dva pedera ispred nas, sad bih uletela kolima i izgazila obojicu". Ja izgoreo. Tako sam želeo da je razvalim pesnicom po onoj kromanjonskoj faci, al' sam se uzdržao nekako. Dva fegeta su završili svoju kupovinu i izašli, a ja sam jedva čekao da pobegnem od ovo dvoje neandertalaca.
    Sve u svemu... Gej je okej. Ali gej parade nisu ok. I nikad neće biti. Isto kao što nije ni bilo ok kada su ovo dvoje jezicima olizali lica jedno drugome. Bilo je odvratno. Svoje seksualne sklonosti i opredeljenje zadrži za sebe, živi i pusti druge da žive...

16. A što likovi sa "metro" izgledom ne kupuju u Metro-u?

17. Viš, o tome nisam razmišljao... mamu im grebatorsku...

18. "vidi ova dva pedera ispred nas, sad bih uletela kolima i izgazila obojicu"

Joj kakva lujka, baš nije kul, gej hejteri nisu in.

19. Joj kakva lujka, baš nije kul, gej hejteri nisu in.

Za mene su gej hejteri Dejan Cukić jer razumem njihov hejt. Ali kada to kaže jedna brđanka... onda mi se želudac prevrne.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.