To je drugi nacin promovisanja,ako uopste moze da se nazove promovisanje !!! Kao upozorenje da lose zdravstveno ponasanje moze dovesti do toga i toga.......... !!! JEl znate sta........a da se nosite vi malo u 100 kurca i 12 lepih picki materina :) Necu vise da trosim reci na ljude koji posmaraju svet iz perspektive jebenog mrava ! :O
znate sta........a da se nosite vi malo u 100 kurca i 12 lepih picki materina :) Necu vise da trosim reci na ljude koji posmaraju svet iz perspektive jebenog mrava ! :O
JEl znate sta........a da se nosite vi malo u 100 kurca i 12 lepih picki materina :) Necu vise da trosim reci na ljude koji posmaraju svet iz perspektive jebenog mrava ! :O
Valdemar, ja ne mogu da te prosvetlim ali mogu ti reci svoje vidjanje. Veoma je rigorozna procedura usvajanja, a tek bi bila rigorozna za njih/nas jer bi se moralo evaluirati da li je osoba psihicki stabilna ( a ne mahom materijalno etc). I od tog malog procenata ljudi budi potpuno siguran da ce dati apsolutno sve u svojoj moci da detetu pruze najsrecnije moguce detinjstvo, sa uticajem oba pola, sa sirokim pogledom na svet, dakle nece biti Jagodinac glupavi. I ne, nece biti gej po defaultu, vec ce se odgajati da zna da je I TO okej.
Ne mislim ja na to da li će detetu biti ili neće biti pružena ljubav jedne psihički zdrave osobe, već me interesuje koliko je bitno za psihički razvoj jednog ljudskog bića da ima i majčinsku i očinsku figuru. Kombinacija muškog i ženskog principa, jin i jang, učenje uzora ponašanja na primeru oba pola... Zna se šta dete vidi u majci, a šta u ocu, ako ćeš po Frojdu, kako vezuje libido za roditelja suprotnog pola a agresivne težnje usmerava ka roditelju istog pola, pa po Jungu Anima i Animus, sto raznih sranja... To je tokom hiljada godina razvoja ljudskog društva stajalo u balansu, baš zbog balansa muškog i ženskog principa. Kad ukineš jedan od ta dva principa, šta dobijaš? Čovek je stariji od ljudskih prava, demokratije, njegova duša pamti i mračne i svetle bogove, a čini mi se da se u poslednje vreme zanemaruje ta njegova dublja komponenta na račun novoproklamovanih ideja (koliko god lepe te ideje bile). Moderan čovek je skrama na drevnoj životinji, šta će biti ako skrama suviše odeblja? Da li će uvređena životinja da je pokida, ili će naprotiv da ugine, ostavivši praznu ljušturu? Treba misliti i o tome paralelno.
Ne mislim ja na to da li će detetu biti ili neće biti pružena ljubav jedne psihički zdrave osobe, već me interesuje koliko je bitno za psihički razvoj jednog ljudskog bića da ima i majčinsku i očinsku figuru. Kombinacija muškog i ženskog principa, jin i jang, učenje uzora ponašanja na primeru oba pola... Zna se šta dete vidi u majci, a šta u ocu, ako ćeš po Frojdu, kako vezuje libido za roditelja suprotnog pola a agresivne težnje usmerava ka roditelju istog pola, pa po Jungu Anima i Animus, sto raznih sranja... To je tokom hiljada godina razvoja ljudskog društva stajalo u balansu, baš zbog balansa muškog i ženskog principa. Kad ukineš jedan od ta dva principa, šta dobijaš? Čovek je stariji od ljudskih prava, demokratije, njegova duša pamti i mračne i svetle bogove, a čini mi se da se u poslednje vreme zanemaruje ta njegova dublja komponenta na račun novoproklamovanih ideja (koliko god lepe te ideje bile). Moderan čovek je skrama na drevnoj životinji, šta će biti ako skrama suviše odeblja? Da li će uvređena životinja da je pokida, ili će naprotiv da ugine, ostavivši praznu ljušturu? Treba misliti i o tome paralelno.
О томе сам и ја доста размишљао.
Али, по тој теорији се испоставља да би скоро сва деца без једног родитеља требало да буду психички неуравнотежена.
Kakve god mane da ima, ukoliko ih ima, takvo gej roditeljstvo, u svakom slučaju je bolje da dete ima 2 mame ili tate, nego da odrasta i bez mame i bez tate, u sirotištu.
To je drugi nacin promovisanja,ako uopste moze da se nazove promovisanje !!! Kao upozorenje da lose zdravstveno ponasanje moze dovesti do toga i toga.......... !!! JEl znate sta........a da se nosite vi malo u 100 kurca i 12 lepih picki materina :) Necu vise da trosim reci na ljude koji posmaraju svet iz perspektive jebenog mrava ! :O
PRAVDA ZA MRAVE I PIČKE MATERINE! KATANAC ZA OVAJ RINGIŠPIL OD TEME!
Таман, да одмориш мало од сајта.
Pederi misle da ih ljudi zajebavaju samo zato što su pederi. A gdje se pederi kriju preko dana?
Kriju se u rčmajzu nekog drugog pedera.
E ja samo hocu da kazem da Werner nije u pravu kad kaze da fiziologija i psihologija nisu u sprezi. Toliko. Ajd sad nastavite, posto to nije tema sad.
Legendarno kretenski post. lolo
A neces da me umlatis u gradu?
Sta ce mi kog kurca crkva?
EDIT: Ovde ima i rainbow crkva, pa vi vidite.
Šta je rainbow crkva i koju religiju propovjeda? Da li oni tvrde da je Josip bio Josipa, ili da je Marija bila Marijan?
Ne, Dube, oni tvrdi da Bog sve voli.
Reinbow religija štuje usisavače
Pederi, mršte u gulag...
Znači, oni su hrišćanska crkva?
Rainbow bog je DIO.
Jep.
Ali otkud ti ideja da bi oni detetu ukinuli uticaj osobe suprotnog pola?
Koliko su mi gejevi neprivlačni, toliko su mi lezbejke zanimljive.
О томе сам и ја доста размишљао.
Али, по тој теорији се испоставља да би скоро сва деца без једног родитеља требало да буду психички неуравнотежена.
Kakve god mane da ima, ukoliko ih ima, takvo gej roditeljstvo, u svakom slučaju je bolje da dete ima 2 mame ili tate, nego da odrasta i bez mame i bez tate, u sirotištu.