Prijava

ti si malko promasio temu cinmise

Ових дана имам неодољиву потребу да одговарам на сваку ситницу, не знам шта ми је. Извињавам се због спема. Цепни ме, ако сам претерао.

ЕДИТ: Испустио сам В, знам да си написао кловн. Не вреди теби објашњавати, само сам хтео да нагласим да си испао глуп. Џаба ти сад да се измотаваш.

celt
oko 5-6000

Samo? Ja cenio oko 10 somova. Pu. Pa ništa, lepo se provedite brišući to, odo' ja da pijem. :)

Kizo, pokušau da budem ozbiljan... Na šta misliš kad to kažeš?

Ma koji kurac se tako ozbiljno vatate za sajt? I vi i raja. Jebote, zaključajte ovu temu, nije nimalo konstruktivna. Raja samo sere retardiranim pitanjima.

I evo da ne serem i ja previše. Kad smo već kod banovanje, kako određujete dužinu trajanja? Što se ne usaglasite za taj i taj prekršaj toliko? Nego ovako mi se ne isplati, par mjeseci zbog pičke.

Jakša, sjaši sa ove teme, života ti.

ZycloN

Mogu li ja da postanem moderator, pa da objašnjavam svima neke stvari, pošto to radim sa užitkom? Mislim, Vi biste ostali ono, kao, brisali sve š'o ne valja, a ja bih ono, kao, odgovarao ljudima. Ja bih im objaniJo bre.

Da li biste mogli da svakom novom "Luteru Kingu" posterdžiji prvo naglasite da je ovo prvenstveno sajt za definisanje slenga i ostalih izraza, to jest za pisanje definicija, a da su posteri tu samo bonus?

+1
znam da nije ni vreme ni mesto za moj komentar.. ali..
ja sam za to, jer je u moje vreme zyc bio najbolji mod.

Jesam li ja to dobro pročitala da je Frenki moj zaštitnik koji me bespogovorno sluša? Uuu, lijepo je znati. :))
Gorge Luz, sad si rekao šta si imao, je l u redu? Molimo te da više ne postuješ na temi. Imamo preča posla i tvoji postovi samo ometaju rad moderatora. Nadam se da je ovaj put jasno.

Шта је спембот?

Vec dva postera mi neko od moderatora ostavlja samo na mom profilu..verovatno zato sto sam bio iskren sa komentarima na njihovim defkama i posterima. Trudio sam se stvarno i kocepcija sajta je vrh..ali neko iz cistog hejta ne dozvoljava da mi se trud barem oceni od strane posetilaca sajta. Tako da vas pozdravljam

I evo da ne serem i ja previše. Kad smo već kod banovanje, kako određujete dužinu trajanja? Što se ne usaglasite za taj i taj prekršaj toliko? Nego ovako mi se ne isplati, par mjeseci zbog pičke.

nije par meseci zbog picke nego zbog dva upozorenja. mislis da ces da se izmotavas pa da prodjes sa par dana pa opet. ne ide to tako kod mene.
aj sad ako nemas nista da kazes ti i nemoj.

Džordž, saslusan si, ne znam šta se buniš. Sta da radim sad još, ne kapiram?

Kad smo već kod banovanje, kako određujete dužinu trajanja? Što se ne usaglasite za taj i taj prekršaj toliko?

Kad smo već kod banovanje, kako određujete dužinu trajanja? Što se ne usaglasite za taj i taj prekršaj toliko?

zato sto ti ovo nije drugi sreski sud. imamo mi fino odredjene duzine banovanja, al autori to uopste ne moraju da znaju.
i uvek su najgori oni koje to mnogo interesuje

Банујете на овој теми нон-стоп и све више губите контролу над њом. Зар вам то не говори нешто?

da, mozda bi trebala da se zakljuca. u pravu si.

Da, govori nam da nas smarate gupavim pitanjima i spemom.

I još jednom te molim, potrudi se da neko nadležan i normalan ono pročita! Toliko od mene

ok. pozdrav

Inace ,igrom slucaja nasao sam nacin da stupim u kontakt sa Kaizenom..nek on odluci dal je poster bio toliko los ili je moderator malo dao sebi oduska..prihvaticu svaki odgovor.

Molim da se ogranici postavljanje pitanja na 1 dnevno, bas zbog dokonasa koji pitaju nebuloze po ceo dan.

Ако већ не умете да изађете на крај са глупим питањима и ако вам ни бановање не помаже да сузбијете спем, стварно не контам зашто то радите и себи и члановима.
(мис ју мистер моон :*)