Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. uf ne da su dobre negooo :D svaka cast obojici

2. а ти копирај линк, пејстуј у новом табу, па додај www2. на почетак и лупи ЕНТЕР!

3. Ovo je sudar titana. Svaka čast, momci!

TAJNA PORUKA SEVERNJACIMA: Ko ovde pobedi, njega guzimo u polufinalu.

4. Ахахаха, ти Оксе и даље 'ладно верујеш да та твоја групица може даље од полуфинала?

5. Ахахаха, ти Оксе и даље 'ладно верујеш да та твоја групица може даље од полуфинала?

Ahahahahahah, joooooj Okse, sta ti je rekao za grupicuuuuu...cek, pa tu sam i ja!
    ALO BRE!!!111

6. Peki 2-3 minusa menjaju stvar skroz, pazi se šta si rek'o :p

7. Bravo DCX-e. Navijam za te ubuduće! Pa i naslovnu da ugrabiš :)..

8. Четир минута до дербија кола :Д

ЕДИТ: Минут :))

ЕДИТ ЕДИТА: ПОЧЕЛО!!!

9. Оксе, на'ебо си.

10. Što?

:buahahahaha:

11. vas dvojica bolje da ste se potukli... manje bi neizvesno bilo...

12. Eee, Peki, opasan si, znaš ti kad da postaviš definiciju i pokupiš pluseve... :) A konkurencija neka postavlja u 10 ujutru kad svi spavaju, jao, jao... :)

13. Заправо, ово је био једини термин кад противник може да постави... Ја заузет преподне, он заузет поподне... Не бих ни ја чекао до сад, учио бих, ал' шта ћеш. :)

14. Право каже Пеки, то је мој промућурни и злокобан ум смислио да ставим у шпицу :))

15. Ovaj večernji program je napet kao Kasandra! Ja uzeo Nutelu na kaščicu i rifrešujem :)

16. Aha, Lole, ovo je tvoj pakleni plan... Dobro :) Mislim, meni ni iz džepa, ni u džep, samo vidim šta se dešava :)

17. Hahaha, pa nego! Naravno da je napeto!
    Rekoh ja da će biti do jaja definicije na umobolne stihove :D

Odlične obe!!! :otima od oksa nutelu i daje dečacima, nestalo bambija, kažu u požarevcu sve neke debele izjele bambije, ah ti požarevljani, ccc:

:P

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.