Ma namešteno bre. :) kako ne može favorit da pobedi, nije mi jasno. :) i izgleda da uopšte ništa ne znači broj pratilaca. Čudno. :) TOLE LOPOOOVEEEE! :) Ako, ako, interesantno je ovako, al' mora i neki favorit da prođe. A što niko drugi nije dao svoju prognozu, a, a, a???
nisam još pročitala sve defke od danas,ali one koje jesam-vidi se da ste se trudili ljudi,kulj i tako i treba.jedva čekam da vidim naše teme,ajoj,kaj li će bit'?!
Теме за вас северњаке сутра. :)
Иначе, апдејтован принтскрин на првом посту после половине прве рунде, вечерас ћу и да апдејтујем цео. :)
za nas jenkije sutra:)
ke ispratim sve,uz pivo,kao i svaki kup!
Ja sam severnjak! I avatar mi je severni. Ja severišem!
Jedva čekam temu da vidim. Znači Cukić, sto posto. Mada, koliko ja znam, on nema više od četiri pesme koje ste već ispucali :) A stvarno bi za drugi krug morao neki drugi fazon za teme...
Sutra MC Stojan, imam dojavu. :D
Баш сам ја морао да западнем у талибане. Много ми је то чекања.
Није Цукић. Ако вам нешто значи, већ сам спремио, тако да сутра добијате око 12, с обзиром да ја морам да будем тад онлајн, почиње ми меч у 13. :)
kuku,nemOj da baksuziraš!
:)
dobro napreduje, ali da su sve dobile plus nisu bas.... nije bilo losih defki ali bilo je onih Dejan Cukic defki (a gle cuda) a na njih bas volim da munem nusmi :D
Страја - 51:18 - 2.83
Мадафака сит - 50:11 - 4.55
Ау!
Ел сам реко! :))
Него за сутра нек буде ова песма ... http://www.youtube.com/watch?v=pBM7kIxBDAw
pala dosad 3 favorita...znaci sistem je perfektan! malo bi trebalo da su teme bolje samo.
Nikad minus na Cukića.
Тема за први пар
Значи и и и и и и
Значи и и и и и
Peki, daj Čaveza i Stivena ovde!
ma mislio sam na one koje nisu ni za plus ni za minus... to je Cukic :)
Оксе, они уопште нису објавили дефиниције...
Седплас, може, рекао сам и Анхору. Дуги су стихови, и ако се обојица сложе да може, ја им дозвољавам.
Колико сам се сморио чекајући...
Стивене, о чему се ради? Нема га Чавез?
користим прилику да питам ко ме од вас прати? добио сам новог пратиоца данас :D