хах, Славк0, кад сам ти видео дефку усрао сам се у гаће, али тек што сам је прочитао трећи пут, много је бре комплексна! Зато и није боље прошла. А ако сам ти увредија јуначка осјећања, рјешићемо то лако, јуначким мејданом. :)
значи, ја и победник оног меча играмо сутра, или прексутра?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Di su teme za Istok i Sever?
Biće sad okačene, nego listam temu, nemam par Peter pan i Maniak, ne znam ko je pobedio, el se to još nije odigralo?
Igra se večeras, valjda.
Ево окачене су теме.
Одиграће се то данас. Дај им ти слободно тему за Мићко/победник чека Петар Пан Пезос - Маниак.
пеки а да погледаш теме и шта сам написала, пре него што оставиш пост :Р
Па где си поставила теме? У старој теми нема...
Чрч, Ктитор! :))
Јбт! Оставила сам пост, и још едитовала после линкове да буду лепши!!!
Како га нема о.О
Хахахахаха ја сам геније :) :)
Има га, али на погрешном месту. :))
Нашла :Р
Будала...
izbacili defke ja i syngrafeas. neka linkuje neko.
http://vukajlija.com/kriticar-pesnika-javno-vredja/359909
http://vukajlija.com/u-africi-opet-drzavni-udar-umorni-turcin-izazv-o-sudar/359908
Почело у 14:00, крај у 16:00
хах, Славк0, кад сам ти видео дефку усрао сам се у гаће, али тек што сам је прочитао трећи пут, много је бре комплексна! Зато и није боље прошла. А ако сам ти увредија јуначка осјећања, рјешићемо то лако, јуначким мејданом. :)
значи, ја и победник оног меча играмо сутра, или прексутра?
Сутра.
У јеее, и на Вимблдону има више луфта између мечева, Пеки фашисто :)
Brdac i ja sutra u 13:00.
Jedna sugestija za finalne mečeve, ili final four... koristite refrene, a ne prve strofe :)
Valjda je cilj da definicije sa kupa ostanu upamćene, a to će biti lakše ako se igramo sa poznatim stihovima, za koje bukvalno svi znaju :)
Stigao sam da ocenim ovaj duel, dao obojici plus, ali sam očekivao više od ovih momaka. Do sada sam samo dva duela propustio da ocenim tokom meča :)