Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Di su teme za Istok i Sever?

2. Biće sad okačene, nego listam temu, nemam par Peter pan i Maniak, ne znam ko je pobedio, el se to još nije odigralo?

3. Igra se večeras, valjda.

4. Ево окачене су теме.

5. Одиграће се то данас. Дај им ти слободно тему за Мићко/победник чека Петар Пан Пезос - Маниак.

6. пеки а да погледаш теме и шта сам написала, пре него што оставиш пост :Р

7. Па где си поставила теме? У старој теми нема...

8. Чрч, Ктитор! :))

9. Јбт! Оставила сам пост, и још едитовала после линкове да буду лепши!!!
    Како га нема о.О

10. Хахахахаха ја сам геније :) :)

11. Има га, али на погрешном месту. :))

12. Нашла :Р
    Будала...

13. izbacili defke ja i syngrafeas. neka linkuje neko.

14. хах, Славк0, кад сам ти видео дефку усрао сам се у гаће, али тек што сам је прочитао трећи пут, много је бре комплексна! Зато и није боље прошла. А ако сам ти увредија јуначка осјећања, рјешићемо то лако, јуначким мејданом. :)

значи, ја и победник оног меча играмо сутра, или прексутра?

15. У јеее, и на Вимблдону има више луфта између мечева, Пеки фашисто :)

16. Brdac i ja sutra u 13:00.

17. Jedna sugestija za finalne mečeve, ili final four... koristite refrene, a ne prve strofe :)

Valjda je cilj da definicije sa kupa ostanu upamćene, a to će biti lakše ako se igramo sa poznatim stihovima, za koje bukvalno svi znaju :)

18. Stigao sam da ocenim ovaj duel, dao obojici plus, ali sam očekivao više od ovih momaka. Do sada sam samo dva duela propustio da ocenim tokom meča :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.