Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Што бре, па ко зна да л ћу се сутра појавити уопште?
Он ми рече на пвт да не може. Јел можеш ти сутра? Ја мислио он прво теби јавио.
јок, па можемо и сад ако је још ту!
ЕДИТ: јок, оде он! а рече да му је црко комп!
Није написао ништа, каже да му је комп у квару.
Nežni, imaš PVT!
madafaka, pvt...
Пеки јел можеш да ступиш у контакт са запатом да му кажеш да ја могу до 19 или тек у 21 и 30 посло сам му вт ал није ту.Ако не будем ту замоли га...
Ај видећу.
Hogar - Ox, pravi severnjački derbi, sutra u 22, ali uuz široku toleranciju i mogućnost da počne u 23. To je, jebiga, jedini termin, zauzeti smo ko kurve na vašaru.
Peki sad sam video pvt....Za 10 minuta moja će trilogija biti upotpunjena MUHAHAHAHAHAHAH!!! Defke iz prva dva kola će se sjediniti sa ovom i stati na put velikom Pekiju! Ako vas zanima kako će naš protagonista Džukac skončati udelite +, a i ne morate, možete Pekiju minus. Peki jel smem ovo da radim, ovako da se reklamiram ko pičkica pred meč? Pošto mi je sranje defka kontam to mi jedina šansa :)
Кол'ко год да је срање, није срање више него моја. :))
Ja sam linkovao likove iz primera iz svih defki, još od prve sam planirao, reko da nadoknadi deficit mog skila definisanja
Maniače, jesi tu?
Мојне да заборавите да противнику ударите плус.
peki, maniaka nema, a 19h je
Дебилко га нема.
maniak ode da naškraba defku pre po sata i odradi neš,doći će.
ja napisao malopre...ko će da linkuje?
postavio sam i ja svoju fekaliju.
Па 'де је Петар Пан? Чекам сви да поставе, има нас шесторица од 19:00, а двојица их нема.