čekam madafaku, smorio sam se ko cigla...verovatno ćemo danas u 17h...ali jbg, juče sam ja ispalio njega tako da sad čekam da se javi...a nešto sam živčan, okačio bih defku i otišao u kurac da se oladim malo...
Čestitke Brdcu na pobedi i nadam se da će dostojanstveno predstavljati Istok u nastavku takmičenja. Takođe se nadam da ćemo imati malo kvalitetniji izbor pesama.
Al je slabo ocenjivanje. Ovo ce biti duel sa najmanje ocena.
Verovatno zato što je vreme ručka, a još i radni dan.
Pa i vi ste našli stvarno termin :) Bolje je od 11, nego sad. Ili posle od 19...
Oće neko da mi ispiše finala konferencija? (ako su uopšte poznata)
Poznat je za sada Jug:
DCX - Zapata
EDIT: Kada uopšte nastupate ti i Madafaka sit?
Na onoj temi nije napisano ni ko nastupa za zapad, ni kada, kod zadatih tema?
Jel zakljucava neko glasanje?
čekam madafaku, smorio sam se ko cigla...verovatno ćemo danas u 17h...ali jbg, juče sam ja ispalio njega tako da sad čekam da se javi...a nešto sam živčan, okačio bih defku i otišao u kurac da se oladim malo...
Čekaj malo Urradu fale još dva plusića :)
Pa zato što se ne zna drugi finalista. Tj. Kramponom i Madafaka sit nisu odigrali polufinale konferencije. Jedan od njih dvojice ide na Syngrafeasa.
brdac 3,83 (23:6)
urrad 3 (21:7)
Čestitke obojici!
Jel se znaju finala severa i istoka?
Čestitke Brdcu na pobedi i nadam se da će dostojanstveno predstavljati Istok u nastavku takmičenja. Takođe se nadam da ćemo imati malo kvalitetniji izbor pesama.
Ne još uvek, danas se igraju polufinala. Za sada...
Sever: Ox / Hogar Strašni vs. Agilni
Istok: Maniak / Mićko vs. Brdac
Hvala urradu. Bila je napeta partija, izuzetno defanzivna na mali broj golova i bez lepršave igre, ali tome su doprineli i neinspirativni stihovi.
Није ни мени лако... :)
Надам се да ћу да будем ту вечерас и да бришем срања која се накоте после постављање, како би било боље и веће оцењивање.
ok...nači ti, brdac i syngrafeas čekate protivnike...
eo me!
gde si bre zvezdu ti jebem?! :) oš da kačimo u 16h? 16:30?
u 16:00
ae na cet brzo!