Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. http://vukajlija.com/moja-julija/354412
    http://vukajlija.com/i-cujem-svaki-korak-tvoj/354401

Дебилко и Моронко/Анхор, почело у 13:00, крај у 15:00

2. У праву је Деџон. Анхор добија пенал 1 бод који му се одузима од односа плусева и минусева.

3. Vec se nazire pobjednik. Nego, Peki, sta je sa tvojim parom? Koliko je odstupanje od vremena?

4. Па и ми смо требало да почнемо у 1, али њега нема. Ја рецимо сад морам да идем, па ме неће бити једно сат времена, тако да, шта да радим. Чекаћу у току дана ако се појави у неко догледно време, мада је опет ред да се поштује време овог другог.

5. Daj rok a la Stiven/Chavez, pa kako god. Npr, do 19 ako se ne pojavi, drugo kolo je tvoje, bez borbe.

6. Odredi neki rok, Peki, kao sinoć sa Stivenom, a u zavisnosti od toga kad ćeš ti biti na sajtu.

7. Lullaby jel ti menjaš Pekija dok nije tu,pošto imam meč u 2 pa gledam ko će da linkuje?

8. Biću ja tu u 2, samo nemojte da kasnite, kako je izgleda počelo da bude moderno :)
    Ko je tvoj suparnik?

9. Лик је мени рекао да је на послу од 3 поподне до 11 увече. Ако дође између 2 и 3, може, једино тад, пошто сам ја већ рекао да нема мечева после 10. Али 'ајде, испоштоваћу га и ако се појави у 11 тачно, што сумњам.

10. plagiarist vs n1k0lakv sutra u 13 h

11. Ko je tvoj suparnik?

Dzankee arčer lolol

12. DCX, ok.
    Peki, kasno je u 11 bre. Zna li neko tog lika da ga cimne da dođe sad, do 3 najkasnije?

13. E, Džanki nije tu. Da ja postavljam u 14:00 ako on ne dođe ili da čekam?

14. Ma dajte, šta je sad ovo? Kakve ispale na sve strane, ne vjerujem...

15. Nije mu prvi put da ne dođe u zakazano vreme...

16. DCX, dokad si ti spreman da ga čekaš?

17. To je ok. Ako ja slučajno ne budem tu, zamoli bilo koga drugog da vam linkuje defke ovdje.

18. Do 14:20 ali mogu posle od 4 do 6

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.