Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Sad mi javili za neko sranje ne mogu do 3 mogu do 2 i 20 obrisao sam onaj post gde sam rekao da mogu do 3

Do 14:20 ali mogu posle od 4 do 6

znači ovo važi

2. Ljudi jel ima neki sat po kom se ravnamo,ili se nadamo da su nam usklađeni satovi?

3. Pa šta sad, do 3 ili do 2 i 20? :)
    Ajde onda ako se ne pojavi za 15 minuta, da zakažemo meč za 4, okvirno. A?

4. Нема џанкија ни на фб-у.

5. Može,ako ne dođe idemo u 4

6. па да му пошаљем поруку ина фб да дође у 4

7. čekaj još 10 min. pa ako se ne pojavi šalji

8. Pošalji odmah, da zna: čekamo ga do 2 i 15, pa onda sljedeći termin u 4.

9. Баш овако као што је рекла Лули. Ако вас нема сад, боље би вам било да вас има у 16:00. :)

10. Duel Mlata vs. Agilni sutra u 10h izjutra.

11. Što ste takvi, pa Džanki verovatno jebe sada. Nemojte ga prekidati.
    Inače Peki, sutra stižu teme za poslednju grupu? I je l' moguće ikako da padne neki dogovor, da protivnik i ja postavimo definicije sutra, ako njemu odgovara, pošto ne znam ni ja šta sve moram da radim u utorak. Samo znam za sada da prijavljujem maturski u nemam pojma koliko sati i imam trening kasnije. Možda i stignem da postavim defku ali nisam siguran. :)

12. Vidimo se u 16:00

13. хахха агилни дећеш у 10 биће 5 оцена.

14. Meč DCX - Džanki pomjeren za 16.00.
    K'o doš'o, doš'o.

15. Što ste takvi, pa Džanki verovatno jebe sada. Nemojte ga prekidati.
    Inače Peki, sutra stižu teme za poslednju grupu? I je l' moguće ikako da padne neki dogovor, da protivnik i ja postavimo definicije sutra, ako njemu odgovara, pošto ne znam ni ja šta sve moram da radim u utorak. Samo znam za sada da prijavljujem maturski u nemam pojma koliko sati i imam trening kasnije. Možda i stignem da postavim defku ali nisam siguran. :)

Може, али у вечерњим часовима. И само ви, немој сад да ми се накачи цела група за сутра. :))

16. @ Debilko i Moronko

To što ti, tj. vi ne ustajete rano, ne znači da tada svi spavamo. Bude i tada poprilično živo, bleje ljudi na poslu, piju kafu i ocenjuju :)

EDIT: A i taman Peki ima fore da se probudi do podneva, da označi kraj tekme :)

17. Ok, ajde kad se dogovorim sa Urradom, javljam šta smo odlučili. :) jebaga počinju mi maturski. :) Hvala :)

18. Реме

Što ste takvi, pa Džanki verovatno jebe sada. Nemojte ga prekidati.

ololololol :)

19. па устајем ја али морам у школу.

20. Имењаче, знам да није баш уредна тема, и да углавном служи за дискусију, али нема баш неке потребе да је затрпавамо олололо постовима...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.