Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Видео, исправио сам само доле, горе нисам. Хвала. :)

2. Ove 2 poslednje su odlične! Biće neizvesno...

3. Stvarno šteta što jedan mora odmah da ispadne.

4. Lullaby
    Oov je igra ispadanja favorita. Samo će ovaj Peki ipak da pobijedi, i to zato što je podmuklo eliminisao protivnika. :P

Пеки је свој меч померио за 23:30, иако је рекао да неће бити дуела после 22:00. Радије ћу да испаднем од бољег противника одма' на старту, него да победим тако што се овај не појави. :)

5. Ma da, ma da, ma da. :))

Eno sad je i Pjer Boja komentarisao jednu od defki sa sve pohvalama tom-i-tom autoru. Može li takva sitnica da se zapamti, bre? Nemojte da ih imenujete bar.

6. Da, šteta... Obojica su se baš potrudili, vidi se :)

7. Луло, ма није ни потребно да се брише јер:

1. До сад сам сваког, мени бар мало познатијег аутора, препознао без грешке.
    2. Ако је неко толика сиса да даје плусеве и минусе ауторима, а не дефкама, отићи ће на њихове профиле...

8. Zaboravih da cestitam DCX-u...puno srece u sledecem krugu

9. Znam Stivene, al eto to je baš sitnica koja može vrlo lako da se ispoštuje.

10. Slučajno videh svoje ime ovde, i evo da se izvinim ako sam uticao na tok glasanja. Nisam imao pojma da je defka za ovaj turnir, jer ne učestvujem i ne pratim ovu temu.

11. Кул су обије дефке, од мене добише плус, али људи, ајде немојте да пуните тему док траје гласање или нека пеки копира линкове до дефки поново ође на крај... Боље је да се не траже са њима ови што оће да прочитају

12. Ја сам био предложио да се током та прва 2 сата уопште не остављају коментари, али очигледно да људи не желе да чекају... Није од претераног значаја.

13. Кул су обије дефке, од мене добише плус, али људи, ајде немојте да пуните тему док траје гласање или нека пеки копира линкове до дефки поново ође на крај... Боље је да се не траже са њима ови што оће да прочитају

Биће сутра нова тема која ће да помогне у овоме, још данас овако, сутра ће бити боље.

14. Крај меча Дебели Пацов/Лаки

Дебели Пацов - 38:12 - 3.17

Лаки - 36:7 - 5.14

Честитке Лакију на победи, захваљујемо се Пацову на учешћу. :)

15. ali napravi da mogu sammo modovi da postuju

16. madafaka sit
    ali napravi da mogu sammo modovi da postuju

Тако ће и бити, биће закључана.

17. A hoće ova ostati otključana da može poneki komentar da se napiše, da se čestita pobedniku i sl?

18. čestitam laki, defka ti je odlična

19. http://img651.imageshack.us/img651/364/junakonferencija.jpg

Пола мечева данас одиграно за сад, извол'те апдејт. :)

20. forget-me-not
    A hoće ova ostati otključana da može poneki komentar da se napiše, da se čestita pobedniku i sl?

Наравно, за то је и служила до сад. :)

У тој другој ћу стављати теме, резултате и инфомације о мечевима који су у току. И остале корисне ствари. Биће закључана и неће бити уопште туђих постова, па ће и бити прегледнија. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.