Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kakav duel divova ovaj koji je u toku! Pa to je Keln - Menhengladbah u prvom kolu Kupa, jebote. Očaran sam obema defkama.
Честитам и ја теби Пацове , ипак су нијансе пресудиле ...
И тако , мој циљ је остварен!Успео сам да остварим једну победу коју ћу да препричавам унуцима!
http://2.bp.blogspot.com/_S_2146ku_B0/TLOC8O9I8NI/AAAAAAAAACI/us-VvbqCnUc/s1600/victory+boostquotes.blogspot.com.jpg
Mene će najozbiljnije biti sramota da postavim svoju definiciju posle ove 2 koje su razvalile...
E, pa fino! Inače, mnogo mi se dopada ovo takmičenje, ako je ideja bila tvoja, Peki, svaka čast :) Oni stihovi Inspektora Blaže deluju dosta inspirativno, videćemo kako će proći :)
Моја, само моја! :))) Хвала пуно. :)
Samo se nadaj. :)
Mnogo mi drago što nisam u konferenciji sa njima dvojicom. Bilo bi mi žao da ijednoga izbacim.
Мислио сам на немодераторске постове. :)
Pa ti nemoj ni da postavljaš, što da se blamiraš bezveze. :)
Neka, neka, pisao sam i daleko veće gluposti od ove koja mi je u planu, izdržaću :p
Ја сам дао сличну идеју лета Господњег 2008. а Каизен реко , "занимљиво и биће у будућности" стим што сам ја предлагао да се победнику дају неке титуле које су тада биле и поени као награда :)) биле су хиљаде у питању :)) ...
Свеједно , то време је дошло ....
Kakve definicije u poslednjem duelu,svaka čast! Uđoh malopre slučajno na najnovije defke i pročitam "prašnjave korake",omiljenovao sam,pa sam tek došao na temu i videh da je odavde. Naravno,i druga kida. :-)
do sada je stivenova defka imala najveci odnos (10.75) a ove obje imaju preko 15 sad za sad. fenomenalno!
Peki jesi zapisao da će se moj i Oksov duel održati negde između 11:00 i 11:10 sutra? Ja nisam siguran u vezi termina jer imam kontrolu u to vreme pa kad dođem - dođem.
Џела, кад се сви дуели заврше данас, тек ћу онда да направим распоред за сутра.
preokret 20tak minuta prije kraja....
Napeto kao u kobasici, jedan minus bi rešio sve... Šta će biti, ljudi moji...
Ево сачекајте само ЛОЛ да ми се јави, ми смо заказали у 9...
Немојте казнене дават
Ево ме, јел крећемо СМаре? :)
Оћемо? :)
Ајде сад одма :)