Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Е људи, Френки Вилде вс Букснетина у 14:00

To je sutra, nemoj da me zbunjuješ, već sam isplanirao praćenje današnjeg programa :)

2. Па то сам и мислио, сутра у 14:00 :) Ал' добро, има времена да се предомисли један од нас двојице. Чисто да има неки термин, ако се не договоримо ништа, тј ако један од нас двојице не дође.-

3. Млата/Агилни, крај меча

Млата - 35:8 - 4.38
    Агилни - 44:4 - 11.00

Честитке Агилном на победи и Млати на фер борби. :)
    ----------------------------

Почео меч Бојанбој/Вучица21, почетак у 12:00, крај у 14:00

http://vukajlija.com/kao-da-je-propast-sveta/355151
    http://vukajlija.com/a-mala-mi-zanoveta-kao-da-je-propast-sveta/355153

Срећно обома! :)

4. Čestitke Mlati, jako mi se dopala definicija. Za temu je uzeo nešto što ja nisam ni pretpostavio da je moguće definisati.

Bojanboj i Vučica, pre nego što pročitam, samo da javim da očekujem puno od ovog duela autora koje pratim. Srećno oboma!

5. Mnogo dobra stvar! Lepo ste osmilili ovo, nego nisam bio na sajtu pa ne stigoh se prijavim. Intertesuje me oce li biti opet ovakvih takmicenja u skorije vreme. Ocu i ja malo da se igram !

6. Evo mene, izvini Ox što sam te sjebao...

7. Ксела, кад се врати Окс, почињете, буди ту.

8. Biću tu, stig'o sam kući.

9. Ја не знам зашто си ти уопште излазио из куће кој мој. Немој да се понови то.

10. Tako je, nemoj da si više izlazio iz kuće!!!

Peki, ja čekam Šanzama, pa što se mene tiče možemo kačiti čim dođe.

11. Bio sam na pregledu jer imam stomačni virus.

12. Окачите по договору у 1, лакше ми је због рачунања.

13. Aha, ok. Pa dobro, samo da ne kasni on.

14. Neki nebitan lik
    Mnogo dobra stvar! Lepo ste osmilili ovo, nego nisam bio na sajtu pa ne stigoh se prijavim. Intertesuje me oce li biti opet ovakvih takmicenja u skorije vreme. Ocu i ja malo da se igram !

Да будем искрен, кад сам решио да правим ово, нисам имао појма да ће оволико интересовање да буде и да ће оволико да се допадне људима, тако да нисам ни размишљао о неким такмичењима у будућности.

Много је зајебано за организацију, и тражи много времена. С обзиром да ће цело такмичење по неким мојим проценама да траје око 20 дана, капирам да би могли 2 пута годишње да организујемо. Прво, зато што је зајебано, а друго, да се не заситимо. Ипак је боље кад чекаш мало и стрпиш се, па имаш више воље, него кад имаш сваки дан неко такмичење, конташ? :)

15. Bio sam na pregledu jer imam stomačni virus.

Ništa ti ne vjerujemo bez ljekarskog opravdanja, c. :)

16. XelA
    Bio sam na pregledu jer imam stomačni virus.

Ја лепо рек'о да буде обавезан лекарски преглед пре пријаве за учешће...

Срећан опоравак. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.