Agilni
Kršim li pravila ako editujem definiciju? Zapravo, samo želim da linkujem pojam koji je inspirisao jednu defku odmah zatim objavljenu :)
Mislim, generalno je dobro znati možemo li editovati definiciju tokom duela, ali dok su u pitanju samo slovne greške i eventualno linkovanje.
Линковање може, не видим како би то могло да донесе превагу. Исправљање грешака може, наравно. Не би требало да мењате неки део, да избацујете нешто, или убацујете нешто ново.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Рекао је да ће бити ту до 11:20. Ми га чекамо до пола 12, ако теби није проблем.
Čekam koliko treba... Neću valjda da pobeđujem za zelenim stolom kao neki :)
http://vukajlija.com/forum/teme/26978-vukajlija-kup-2011-sponsored-by-kifla-informacije
Нова тема, имате линк ка њој и у првом посту ове, на врху је подфорума "све везано блаблабла".
Пу је, који смор морам да чекам Френкија. А хтео сам одма' да је избацим. :)
Mislim da sad manje-više svi imaju neki stav o Cukiću. :)
Peki, znači pobijedio si, a?
Није ми била намера...
Не брини Луло, даље неће проћи :Д
Која самоувереност, испашће на крају и да се курчим :)
Dalje nećeš moći. Plati pa ćeš proći.
Ščuo, Peki? :D
Која самоувереност, испашће на крају и да се курчим :)в
Лол који лаје, не удеја. :)
Mhm. Naročito Lol koji loluje, kao npr ovdje. Mog'o bi i da propusti meč, pa da Peki nastavi svoj put do finala bez ikakvih neizvijesnosti. :)
Ako ga nema do pola12, ja idem da učim, pa dolazim za 13 opet... Ne vredi, ovako mogu ceo dan da blejim...
Kršim li pravila ako editujem definiciju? Zapravo, samo želim da linkujem pojam koji je inspirisao jednu defku odmah zatim objavljenu :)
Mislim, generalno je dobro znati možemo li editovati definiciju tokom duela, ali dok su u pitanju samo slovne greške i eventualno linkovanje.
То је и Реме мислио па ено га сад СМаре лечи угризе :))
Суптилан начин за рећи - Престани да спемујеш попићеш доживотни :)
ПС: Јав'те Кајзену да не ради Вука на Теленор клику на Сони Ериксону :)
Suptilnost prije svega :)
Otvori temu za prijavu bagova, tako će najlakše i najbrže da vidi.
Линковање може, не видим како би то могло да донесе превагу. Исправљање грешака може, наравно. Не би требало да мењате неки део, да избацујете нешто, или убацујете нешто ново.
A i reklame nikad dosta :)
E ja bih na svoje pitanje isto tako odgovorio, majkemi :)
Odoh da perem sudove i da učim, dolazim u 12:55. Džele nema, probaćemo dakle u 13.
Bojan i ja objavljujemo defke za 5 minuta.
Е људи, Френки Вилде вс Букснетина у 14:00